Møter Varhaug borte

FKH 2 til Sørfylket mandag ettermiddag.

FKH 2-trener Espen Bull-Tornøe og hans unge FKH-rekrutter setter mandag ettermiddag kurs for Jæren og sesongens første bortekamp i 4. divisjon. Nærmere bestemt mot Varhaug - et av lagene Bull-Tornøe løftet en advarende pekefinger for før seriestart.

De grønne og hvite med tilhold på Varhaug Kunstgress er ventet å være med på øvre halvdel av tabellen og blir således en fin målestokk for FKH 2 så tidlig i sesongen.

FKH-rekruttene serieåpnet forrige mandag med 8-1 over Vard 2, mens hjemmelaget startet med å beseire Klepp med 2-1 på bortebane.

Kamptropp

FKH-rekruttene setter seg på bussen i 15-tiden i ettermiddag og med over Boknafjorden har de med seg erfaring og rutine i form av flere a-lagsspillere. Følgende spillere utgjør kamptroppen i serierunde to:

Frank Stople, Espen Haraldseid, Thomas Esperø, Douglas Bergqvist, Andreas Støle-Hansen, Jacob Kvarven, Jørgen Jacobsen, Eric Ndayisenga, Ruben Rasmussen, Torbjørn Kallevåg, Bruno Leite, Kevin Krygård, Andreas Endresen, Ibrahima Koné og Kristoffer Velde

Avspark klokken 19.00.

Annonse fra Eliteserien: