Nasjonal turnering for gatelag

FK Haugesunds gatefotballag spiller turnering i Tønsberg 4. og 5. desember.

Klokken 05.45 i morges møttes FK Haugesunds gatefotballspillere på Haugesund Stadion. Det grytidlige oppmøtet skyldes at spillerne har to dager med turneringsspill foran seg i Tønsberg og med offisiell åpning klokken 12.00 tirsdag formiddag kreves det rekordtidlig avreise for FKH-spillerne.

FK Haugesund stiller felles lag med Notodden i denne todagersturneringen og totalt vil det komme ca. 250 utøvere fordelt på 16 lag til turneringen som arrangeres av Fotballstiftelsen og Strømsgodset Toppfotball.

Gruppespill lørdag

Foruten en lang rekke kamper blir det feiring av felles idrettsglede og samhold med festmiddag på Quality hotel i Tønsberg. Der vil det også bli underholding av eksterne og egne krefter, og avslutning med julegaver og premier til alle.

Det kombinerte FK Haugesund/Notoddenlaget spiller i gruppe med Vålerenga, Brann og Fram Larvik i det innledende gruppespillet og tar selvsagt sikte på å spille seg helt frem til finalen søndag ettermiddag.

Program

Turneringen starter med offisiell lunsj tirsdag formiddag før det innledende gruppespillet braker løs.

Tirsdag 4. desember

11.00 – 12.00              Lunsj

12.00-                         Offisiell åpning av turnering

12:30 – (17:00)           Turneringsspill Fix Arena

19.30 -                         Festmiddag med underholdning

Dag to er det duket for finalespill basert på plasseringen i gruppespillet første dag.

Onsdag 5. desember

07.00 – 09.00                 Frokost – Quality Hotel Tønsberg

09.00 –10.00                  Transport til Fix Arena

10.30 – 15.30                 Turneringsspill – Fix Arena

15.30 -                             Premieutdeling

Hva er Gatelagsfotball?

Ideen om Gatelag ble unnfanget i Fredrikstad 2010 og har utviklet seg i stor fart. Gatelagene har spillere som står for mot, respekt, felleskap og glede, og som bruker fotball som virkemiddel for å få flere dager uten rus.

Tanken er at veien ut av rus er lettere når man har et lag i ryggen, en trener og støtteapparat som har trua på deg og medspillere som ser deg og blør for den samme drakta. Det har 18 toppklubber fra hele Norge bevist gjennom snart åtte år.

Annonse fra Eliteserien: