Ny fordeling av billetter

Nå må du først registrere deg hvis du vil på kamp.

Onsdag ble sesongens første kamp med 200 tilskuere spilt på Haugesund Stadion. Dette blir også praksisen fremover inntil det åpnes for flere tilskuere. Av disse 200 tilskuerne er halvparten av billettene tildelt partnere o.l, mens den andre halvdelen går til sesongkortholdere i privatmarkedet.

Sammenlignet med kampen mot Brann vil det likevel bli noen endringer i forbindelse med hvordan billettene til sesongkortholdere fordeles.

- Vi gjorde oss noen erfaringer i forbindelse med fordelingen av billetter til første hjemmekamp som gjør at vi i fortsettelsen ønsker å treffe sesongkortholderne bedre og forbedre kampdagsopplevelsen. I tillegg er vi i behov av å forenkle administreringen i forbindelse med utdelingen av disse billettene, sier FK Haugesunds privatmarkedsansvarlig Kjell Åge Kallevik.

Kallevik skryter også av publikum som var tilstede på onsdagens kamp.

- Publikum oppførte seg forbilledlig og helt i henhold til gjeldende smittevernsregler - noe vi er helt avhengig av om vi skal ha håp om å kunne ønske flere velkommen på kamp.

Kjelli
Privatmarkedsansvarlig Kjell Åge Kallevik ser frem til å ønske nye tilskuere velkommen på kamp mot Kristiansund.

Slik blir den nye praksisen

Endringene innebærer at sesongkortholdere som ønsker å være tilskuer først må registrere seg i forkant av hver hjemmekamp. Det gjøres via mail som sendes ut til alle sesongkortholdere. I tillegg vil man kunne invitere med seg en annen sesongkortholder på kampen man blir trukket ut til. 

Navnet på den man ønsker å invitere med må fylles ut samtidig som man registrerer seg. Man kan ikke ettersende navnet i etterkant.

Det er ikke anledning til å invitere med seg noen som ikke er sesongkortholder.

Har man registrert flere sesongkort på sitt navn får man kun en billett dersom man blir trukket ut. Har man flere sesongkort registrert på sitt navn vil FK Haugesund ikke kunne besvare spørsmål om hvem i følget det aktuelle kortet som ble trukket ut egentlig tilhører. Vi har kun navn og kontaktinformasjon til den kortet står registrert på.

Ved registrering må navn og kontaktinfo også på følget man ønsker å ta med seg hvis man blir trukket ut registreres.

Alle registrerte sesongkortholdere bes sjekke e-post - herunder også spamfilteret - slik at man mottar registreringsmailen før hver hjemmekamp.

Frist for registrering til hjemmekampen mot Kristiansund er søndag 21. juni klokken 22.00.

Annonse fra Eliteserien: