Ny salto mot Enga?

Bli med og utgjør en forskjell i medaljekampen!

Ny bortekamp. Ny seier. Og tre nye poeng. 

Tabellen taler sitt tydelige språk. Vi ligger på tredjeplass og opp til serielederen er det kun fem poeng.

Mandag 13. august venter Vålerenga på Haugesund Stadion og skal vi fortsette poengfangsten, medaljejakten og flaggingen av Haugalandet som et kraftsentrum i Fotball-Norge er vi helt avhengig av støtte og entusiasme på tribunen.

Støtt laget

Aldri har FK Haugesund startet en sesong bedre på toppnivå. Aldri har vi stått med flere poeng på dette stadiet av sesongen. Og aldri har vi hatt flere matchvinnere i rekkene.

Jokke. Christian. Kristoffer. Og Alex. Vi har frisparkføtter i toppklasse og mot Vålerenga neste mandag kommer det til å smelle igjen.

Ingen Eliteserie-trenere ønsker å gi vekk noe til dette FKH-mannskapet utenfor egen 16-meter. Fordi man vet det kommer til å koste dyrt. Bare spør Simo Valakari.

Alexanders seiersmål på Alfheim ble målt til 102 kilometer i timen. Da er det lite sju mann i mur og en keeper kan gjøre. Et slikt venstrebein kan man ikke gardere seg mot - og vi har sogar flere.

Når mandagen kommer vil vi ha din støtte fra tribunen. Ta turen til stadion, støtt gutta og sørg for at Vålerenga får føling med hva det vil så å komme til Haugesund.

Billetter

Billetter til oppgjøret mot Vålerenga kjøper du på nett. Vil holder på å skrive fotballhistorie i Haugesund - og du er en viktig bidragsyter på ferden.

#Oppmedksjerfet

Annonse fra Eliteserien: