Ny utviklingsansvarlig i FK Haugesund

Sebastian Brydegaard blir ansvarlig for utviklingsavdelingen i FK Haugesund.

FK Haugesund har ansatt ny utviklingsansvarlig i form av danske Sebastian Brydegaard. Brydegaard kommer fra stillingen som direktør i danske Næsby Boldklub og har tidligere hatt posisjonene som både sportslig ansvarlig, utviklingssjef og hovedtrener for så vel a-lag som i ungdomsavdelingen i samme klubb.

33 år gamle Brydegaard innehar UEFA Pro-lisens og har foruten arbeidet med talentutvikling i Næsby Boldklub også inngått i det danske fotballforbundets egen faggruppe for utvikling av akademiklassifisering i Danmark.

Som utviklingsansvarlig i FK Haugesund vil han lede en avdeling som til sammen teller fire og et halvt årsverk.

Fornøyd daglig leder

Daglig leder i FK Haugesund, Eirik Opedal, er svært godt fornøyd med at Sebastian Brydegaard tiltrer som utviklingssjef i klubben.

- Sebastian har både en sterk CV og veldokumenterte resultater å vise til fra mange år med talentutvikling i Danmark. Vi har vært i behov av å få en utviklingsansvarlig som har erfaring med å skape «en rød tråd» i måten klubben jobber på og føler vi har fått det i Sebastian som har vært sterkt involvert i arbeidet med å gjøre Næsby BK til en av Danmarks aller beste utviklingsklubber.

Se intervju med Sebastian Brydegaard fra 2016 her.

Ser frem til nye utfordringer

Sebastian Brydegaard ser frem til å bli utviklingsansvarlig i FK Haugesund.

- Etter 13 år i Næsby Boldklub ser jeg frem til å få nye utfordringer som utviklingssjef i FK Haugesund, som jeg anser som en veldrevet og etablert Eliteserieklubb med et stort potensiale. I forbindelse med mitt besøk i klubben i desember fikk jeg et riktig godt inntrykk av både klubbens kultur og medarbeidere.

FKHs nye utviklingsansvarlig vil at klubben skal produsere enda flere egenutviklede spillere i fremtiden.

- Jeg er overbevist om at vi i fellesskap kan videreutvikle talentutviklingen i FK Haugesund og klubbens samarbeidsklubber slik at det i fremtiden kommer enda flere egenutviklede spillere på klubbens A-lag. Min familie og jeg gleder oss således veldig til å flytte til Haugesund, og ser frem til å komme i gang med nye spennende utfordringer.

Annonse fra Eliteserien: