Over 4000 solgte til rogalandsderbyet

Det brygger seg opp til fotballfest på Haugesund Stadion.

Mandag kveld passerte billettsalget til lørdagens hjemmekamp mot Viking 4000 billetter. Det tilsier at man er godt i rute med tanke på å nå målsettingen om mer enn 6000 tilskuere på rogalandsderbyet.

- Dersom man vil sikre seg de beste plassene må man snu seg rundt og bestille nå. Etter seieren i Sogndal har billettsalget virkelig løsnet og det er naturlig nok de beste plassene som forsvinner først. Med 4000 solgte så tidlig i uken setter vi garantert sesongrekord i antall tilskuere på lørdag, sier Salgssjef Privatmarked Tina Lønning i FK Haugesund.

Varslet storinnrykk fra Stavanger

Signalene fra Stavanger tilsier at nærmere 700 siddiser kommer til å ta turen til det som kan bli det siste rogalandsderbyet på lang tid. Viking sliter i bunnen av tabellen og oppgjøret mot FK Haugesund er trolig absolutt siste mulighet for siddisene til å klamre seg til muligheten for eliteseriespill også i 2018. Det synes å ha mobilisert tilhengerne i sør.

FK Haugesund - Viking: kjøp billetter her.

Samtidig er kampen en gyllen mulighet for FKH-spillerne til å sette den definitive spikeren i Viking-kista foran eget publikum. Utsiktene til det synes å falle i smak hos den jevne FKH-supporter. Legg til lovnader om sol og sommer på kampdag fra Meteorologisk institutt og det meste ligger til rette for en fotballfest verdig det prestisjefylte slaget om å være best i Rogaland.

Videoen er ikke tilgjengelig.

Fanzone

Før lørdagens kamp inviterer FK Haugesund også til Fanzone i timene før kamp. Fra og med klokken 16.00 vil det være familievennlig underholdning på parkeringsplassen foran stadion - samt gratis pølser og is til det minste. I tillegg får man:

  • intervjuer med spillere og trenere
  • livemusikk
  • besøk av spillerne som signerer autografer
  • konkurranser
  • aktiviteter

Alt som oppladning til kamp.

Billetter

Billetter til Rogalandsderbyet på Haugesund Stadion lørdag 23. september kjøper du på nett.

Du kan også kjøpe billetter til oppgjøret hos enten Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus eller Macron Store i Haugesund. Billetter samt på stadion på kampdag.

Billettluka åpner tre timer før kamp.

Annonse fra Eliteserien: