Overrakte sjekk til barneavdelingen

Palle, Alex og Jokke assisterte SpareBank 1 SR-Bank.

FK Haugesunds samarbeidspartner SpareBank 1 SR-Bank solgte 300 kampbilletter til 50,- kr. pr. stk i forbindelse med hjemmekampen mot Brann tilbake i september.

Beløpet på 15 000,- ønsket siden banken å gi til barneavdelingen på Haugesund Sykehus. Med på overrekkelsen fredag fikk de med seg tre FKH-spillere. Deriblant Joakim Våge Nilsen.

- Dette er blant de kjekkeste oppdragene vi gjør som spillere utenfor fotballen - enten det handler om å besøke barn som må tilbringe tiden på sykehus, invitere de til Haugesund Stadion i forbindelse med kamp eller sørge for at barneavdelingen får midler de kan bruke på gode formål, sier midtbanespilleren som var med og overrakte sjekken fra SpareBank 1 SR-Bank fredag ettermiddag.

- Syke barn trenger en ekstra oppmuntring

Det var (heldigvis) en rolig ettermiddag på avdelingen da Fredrik Pallesen Knudsen, Alexander Stølås og Joakim Våge Nilsen kom på besøk, men spillerne benyttet anledningen til å stille en lang rekke spørsmål om hvordan tilværelsen på en barneavdeling artet seg for ansatte og pasienter.

Banksjef i Haugesund i SpareBank 1 SR-Bank, Brit Lise Steinkjellå, forklarer at det var et lett valg for banken å gi pengene til barneavdelingen på Haugesund Sykehus.

-  Vi hadde en intern runde blant våre ansatte og det kom opp en lang rekke gode formål, men valget falt til slutt på barneavdelingen ettersom dette med syke barn er noe alle føler på er en gruppe som trenger en ekstra oppmuntring i hverdagen.

Barneposten på Haugesund Sykehus er i gang med et oppussingsprosjekt og pengene vil derfor bli brukt til både møbler og annet interiør som er ment å gi avdelingen en ansiktsløftning.

Annonse fra Eliteserien: