Palle skal under kniven

Etter flere måneder i uvisse tror Palle at årsakene til problemene er funnet.

Torsdag trente FK Haugesund som normalt på Haugebanen før søndagens viktige oppgjør mot Strømsgodset og både Bruno Leite og Niklas Sandberg som begge gikk av i forrige seriekamp mot Molde var tilbake i full trening.

Sjelden skade

Med på deler av økten var også Fredrik Pallesen Knudsen som endelig tror han har fått svar på hva som har forårsaket plagene som har fulgt han gjennom sommeren og som tvang han av banen etter kun ti minutters spill i treningskampen mot Vejle for to uker siden.

FK Haugesund - Strømsgodset: kjøp billetter her

Trolig har "Palle" gått for godt under halv maskin de siste månedene.

- Jeg har gjennomført undersøkelser som viser at jeg har en fortetning i hovedpulsåren i benet som har gjort sitt til at jeg kun har hatt 40% av vanlig blodsirkulasjon. Den har sannsynligvis oppstått etter et slag mot benet eller en strekk som har leget seg selv og siden gjort at jeg har fått kjenne det straks jeg har tråkket skikkelig til på banen.

En sjelden fotballskade som innebærer at forsvarsspilleren må gjennom et inngrep i nær fremtid.

- Jeg kan være med og trene sammen med de andre spillerne frem til jeg kjenner det stivner til i leggen, men jeg venter egentlig bare på en ledig time for operasjon slik at jeg kan bli 100% og spilleklar igjen. Jeg har i praksis spilt på kun 40% kapasitet i det siste, så jeg skal love at jeg kommer til å boble over når jeg endelig blir skadefri.

Liker at Jostein stiller krav

Fredrik måtte se forrige søndags kamp mot Molde foran TV'n og sier seg enig med Jostein Grindhaug i at vi skal være skuffet - også etter tap borte mot serielederen.

- Jeg synes det er bra at Jostein setter krav. Vi gjør en god prestasjon, men til syvende og sist er det poengene vi er ute etter og fra Molde kommer vi med ingen ting så da er det ingen grunn til å være fornøyd. 

Før søndagens oppgjør mot Strømsgodset tror 23-åringen at det er en fordel for oss at gjestene må ha poeng - og da helst tre - for å overleve i Eliteserien.

- Strømsgodset har et veldig tøft program igjen og er helt avhengige av å ta poeng mot oss. Derfor kommer de trolig til å stå litt høyere i banen og forsøke å skape litt mer enn de ellers ville gjort, så jeg tror det vil bli et kampbilde som bør passe oss bra på søndag.

Billetter

Billetter til søndagens kamp mot Strømsgodset kjøper du på nett ved å klikke på banneret nedenunder. 

Banner

Du kan også kjøpe billetter hos Shell i Karmsundsgaten eller hos Macron Store.

Annonse fra Eliteserien: