Pizzabakeren er med!

Geir Snare kjøper murstein både til seg selv og virksomheten.

Pizzabakeren-kjeden så dagens lys i 2003 og etablerte seg raskt også i Haugesund. Gjennom flere år har daglig leder Geir Snare og pizza-virksomheten hans også vært FKH-partner og leverandør av pizza på Haugesund Stadion i forbindelse med FK Haugesunds hjemmekamper. Slik blir det, grunnet koronakrisen og restriksjonene det medfører i forbindelse med gjennomføringen av Eliteseriekamper, ikke i år. I hvert fall ikke i de innledende rundene av årets sesong.

Pizzabakeren: Her bestiller du byens beste pizza

- At vi ikke får solgt pizzaen vår i forbindelse med kamp er selvsagt trist, men det er det lite vi får gjort med det, sier Snare i forbindelse med at han nylig sikret seg to mursteiner i Maakeveggen.

En til seg selv og en til virksomheten han driver i Haugesund.

Står fast ved avtalen

Selv om den opprinnelige avtalen med FK Haugesund dermed ikke vil kunne innfris fullt ut i 2020 har det aldri vært aktuelt for Pizzabakeren å redusere sin støtte til klubben i år.

- For meg er det viktig at FK Haugesund ikke blir skadelidende som følge av den situasjonen vi har havnet i, så vi opprettholder avtalen i sin opprinnelige form, forklarer Snare.

Geir Snare og familien driver tre Pizzabakeren-utsalg på Haugalandet, et i Haugesund Sentrum, et på Norheim og et på Frakkagjerd og foruten familieforetaket har Snare og familien også det til felles at de alle er lidenskapelige FK Haugesund-supportere.

To steiner i Maakeveggen

Det var derfor liten tvil om at man skulle sikre seg plass på Maakeveggen da denne nylig ble lansert. En stein som privatperson og en stein på vegne av bedriften.

Nå krysser både FK Haugesund og Pizzabakeren fingrene for at vi snarest mulig skal kunne tilby fullverdige kampdagsopplevelser på Haugesund Stadion igjen – med festfotball, fullsatte tribuner og servering fra Pizzabakerens innholdsrike meny til Norges beste hjemmepublikum.

Les mer om FKH-partneren Pizzabakeren og bli PB-venn for å sikre deg spesialtilbud og rabatter!

Slik blir du med på Maakeveggen

En plass på ‘Maakeveggen’ koster 1000 kroner for privatpersoner og 5000 kroner for bedrifter.

Du kan bestille på to måter:

1. Bruk Vipps-nummer 597411 hvis du ønsker å kjøpe en plass på ‘Maakeveggen’ og presisér i meldingsfeltet hvilket navn du vil ha på mursteinen og i hvilken inngang du ønsker at navnet ditt skal henge.

2. Du kan også bestille ved å betale til FK Haugesunds kontonummer 35206175743 og skrive navnet du vil ha på mursteinen og - ønsket plassering på stadion i meldingsfeltet.

Spørsmål og informasjon

Du kan også kontakte oss på mail dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål til hvordan du kjøper deg plass på Maakeveggen.

Annonse fra Eliteserien: