Prestisjefyllt treningskamp

Det blir mer enn bare en vanlig treningskamp når FK Haugesund og Viking barker sammen på fredag.

Treningskamper spilles ofte med lave skuldre. Der man ellers kjemper om poeng eller avansement handler treningskamper primært om å få strukturer til å sitte og få spillerne i kampform før alvoret starter. Resultat er gjerne underordnet. Likevel finnes det enkelte unntak fra regelen - som når Viking står oppstilt på den andre banehalvdelen. Det gjør de førstkommende fredag i Storhall Karmøy på Vea.

"Slaget om Rogaland" tar aldri pause

Selv om det er tidlig på året og fortsatt halvannen måned til seriestart ønsker man ikke å gi erkerivalen og dets supportere noe gratis i sesongoppkjøringen. Aller minst selvtillit. Derfor blir fredagens batalje på Vea noe mer enn bare en forberedende test før serieåpningen i Drammen 2. april. Hvis det virkelig er viktig å vinne en treningskamp så er det denne. Slaget om Rogaland tar aldri pause - selv ikke innendørs på kunstgressdekket i februar.

Billetter kjøpes i døra

Maakeberget har varslet sin ankomst og vi håper så mange FKH-supportere som mulig tar turen for å støtte laget. Det ventes også en pen kontigent tilreisende fra sørfylket.

Fredagens kamp har avspark klokken 17.00.

Storhall Karmøy opererer med inngangspenger i forbindelse med kampen. Billetter kjøpes i døra og koster henholdsvis 100,- for voksne og 50,- for barn.  

Annonse fra Eliteserien: