Reiser hjem til Tsjekkia

Vi takker av Ludek Vejmola.

Mandag ble han pappa for første gang. I dag reiser Ludek Vejmola hjem til Tsjekkia. Han returnerer ikke til Norge for de tre siste serierundene grunnet karantenebestemmelsene som følger med inn- og utreise fra Tsjekkia.

- Profesjonell til fingerspissene

Sportslig leder Eirik Opedal forklarer at det er menneskelige hensyn som gjør at den tsjekkiske sisteskansen får reise hjem allerede nå.

- Vi kommer ikke til å benytte oss av opsjonen om forlengelse, så Ludek forlater oss permanent i dag. Han kom hit vel vitende om at han var et andrevalg bak Helge, men har vært profesjonell til fingerspissene selv om han ikke fikk spille. Han er en ekte team player, et godt menneske og har vært en viktig bidragsyter i keeperteamet vårt mens han har vært her. Med en nyfødt sønn hjemme i Tsjekkia var det naturlig å la han få reise hjem allerede nå, men han vil bli savnet av både lagkamerater og støtteapparat, sier Opedal. 

Ludek Vejmola kom til FK Haugesund på en låneavtale ut sesongen fra tsjekkiske FC Vysočina Jihlava, og har tidligere spilt for den tsjekkiske toppklubben Mlada Boleslav.

Han har også aldersbestemte landskamper for hjemlandet Tsjekkia.

Annonse fra Eliteserien: