Seier i Danmark

Thore Pedersen åpnet scoringsballet mot Vejle Boldklub.

Søndag ettermiddag var det duket duket for treningskamp mot Vejle Boldklub, for øyeblikket topplaget i divisjon 2 i Danmark, og FK Haugesund kunne til slutt innkassere en 4-2 seier etter to omganger av svært varierende kvalitet.

Hjemmelaget startet best på Vejle Stadion og det var lite å si på at de rødkledde vertene tok ledelsen allerede i det 11. spilleminutt da brasilianske Souza trakk seg fint inn i banen fra sin høyrekant og plasserte ballen opp i Helge Sandviks lengste hjørne.

Thorjäger

Seks minutter senere skulle det dog bli balanse i regnskapet da Thore Pedersen headet inn utligningen fra kort hold etter et innlegg fra Niklas Sandberg. Scoringen ga FK Haugesund ytterligere blod på tann og innen dommeren blåste til pause hadde både Martin Samuelsen og Kristoffer Velde tegnet seg for scoringer. Dermed 3-1 til FK Haugesund ved halvgått løp etter en omgang der Jostein Grindhaug så sine spillere komme tregt ut av startblokkene, men gradvis overta intitativet i kampen.

Det ble gjort flere spillerbytter i pausen.

Redusering fra krittmerket

Hjemmelaget tok styringen etter hvilen og produserte flere farligheter i starten av omgangen. Blant annet tvang man frem en dobbeltredning fra Oscar Snorre i FKH-målet før man prikket tverrligger i minuttene før man til slutt skulle få en redusering. Denne gang fra straffesparkmerket.

FK Haugesund fikk flere overgangsmuligheter de siste 20 minuttene av kampen og på en av de var det til slutt Torbjørn Kallevåg som fire minutter før full tid kunne sette inn kampens siste scoring. Dermed seier 4-2 i en kamp hvor kvaliteten varierte veldig i løpet av kampens gang, men der særlig Mikkel Desler, Pascal Gregor og Oscar Snorre alle viste seg frem på hjemlig dansk grunn.

Treningsleiren i Danmark avsluttes mandag.