Senket Sotra

Agano Dialo fra benken til matchvinner.

FKH 2 har virkelig prikket høstformen. Mandag ettermiddag slo nemlig de unge rekruttene til med en ny sterk seier - denne gang borte mot Sotra Sportsklubb. Vertene har hatt tilhold på øvre halvdel av tabellen hele sesongen, men måtte gi tapt i møte med et FKH 2 som flere minutter på overtid satte inn det livsvikte seiersmålet.

Før den tid hadde oppgjøret kommet med kvoten full av dramatikk i form av både misbrukte straffespark og utvisninger.

Fullt på dommerkortet

Kampen var kun 15 minutter gammel da hjemmelaget tok ledelsen - og 1-0 sto seg til pause, men etter hvilen styrte FKH 2 det meste. Selv ikke et brent straffespark etter vel 65 minutter hindret FKH i til slutt å utligne gjennom Anthony Izuchukwu i det 70. spilleminutt og dernest sette inn seiersmålet fire minutter på overtid. Matchvinner: innbytter Agano Dialo.

Vel ti minutter før slutt hadde forøvrig Anthony Ikedi fått marsjordre som følge av å ha pådratt seg dagens andre gule kort. Sotra SK så en av spillere bli sendt i dusjen i forbindelse med straffesituasjonen i det 63. spilleminutt.

To poeng opp

Mandagens seier ser FKH 2 øke poengfangsten til 23 poeng og klatre til 11. plass på tabellen. Opp til trygg grunn og 10. plass skiller det to poeng. Neste mulighet til å fortsette seiersrekken byr seg 2. oktober når Brann 2 gjester Haugebanen