Sesongkort 2018

Sesongkortsalget 2018 er i gang. Her får du alt du behøver å vite.

Sesongkortsalget for 2018 er i gang. Neste sesong blir sesongkortene enda billigere samt at det lanseres flere nyheter for deg som sesongkortkjøper. 

For det første vil sesongkortene i 2018 være digitale. Det vil si at du får sesongkortet tilsendt din smarttelefon i stedet for som et plastkort.

Sesongkort 2018: kjøp sesongkort her.

Dernest introduserer vi to nye sesongkort; Barnekortet og Ungdomskortet. Disse sesongkortene gjør det mulig å se FK Haugesunds kamper i 2018 til en svært rimelig penge for alle opp til og med 20 år. 

Du finner all informasjon om hvordan du går frem for å kjøpe sesongkort, gjeldende priser og annen informasjon på Sesongkort 2018.


Earlybird

Sesongkortsalget for 2018 starter søndag 5. november. Frem til og med 15. desember er sesongkortene ekstra billige - såkalte earlybirdpriser - sammenlignet med hva de vil være om man kjøper sesongkort den 16. desember eller senere. Det er med andre ord gunstigst å kjøpe sesongkort for 2018 innen 15. desember.

Forkjøpsrett

Har du vært sesongkortholder i 2017 og ønsker samme sete i 2018? Da har du frem til og med den 15. desember på deg til å videreføre samme sete. Fra og med 16. desember slippes alle ubestilte seter opp for salg og vi kan ikke lenger garantere at du får det samme setet til neste sesong som du har hatt i 2017.

Ny sesongkortkjøper

Er du ny sesongkortkjøper for 2018? Da vil du oppdage at de setene hvor det har vært sesongkortinnehavere i 2017 vil være registrert som opptatt til og med 15. desember. Dette for å gi årets sesongkortinnehavere muligheten til å videreføre det samme setet de har hatt i 2017 også til neste år. Du finner som ny sesongkortkjøper likevel mange ledige seter du kan velge i.

Fra og med 16. desember vil alle ledige seter være tilgjengelig for sesongkortbestilling i billettsystemet.

Spørsmål og svar

Lurer du hvordan du går frem for å kjøpe sesongkort? Ønsker du å vite de ulike prisnivåene for 2018? Vil du heller ha plastkort i stedet for sesongkortet liggende digitalt på smarttelefonen? 

Alt dette og øvrig informasjon finner du svar på her: 

Slik kjøper du sesongkort

Slik fornyer du sesongkortet ditt

Priser på sesongkort i 2018

Barne- og Ungdomskort

Fordeler med sesongkort

Ønsker du plastkort?

Finner du ikke svar på det du lurer på? Send i så fall en mail til billettservice@fkh.no.
Annonse fra Eliteserien: