Signerte for fire nye år

Alexander Stølås med ny kontrakt.

Det var en fornøyd Alexander Stølås som tirsdag ettermiddag skrev under på en ny kontrakt med FK Haugesund. Avtalen innebærer at venstrebacken forblir FKH-spiller til og med sesongen 2022.

- Jeg føler jeg er del av noe veldig spennende her i FK Haugesund og har veldig lyst til å være med på den videre reisen som Eirik og Karl Oskar har staket ut. Mitt mål er å vinne noe som fotballspiller og jeg tror utsiktene til det i løpet av de fire neste årene er veldig gode i denne klubben, sier Stølås i anledning kontraktsforlengelsen. 

Snart topp 10

29-åringen har vokst frem til å bli både en av Eliteseriens aller beste venstrebacker og en av de mest rutinerte spillerne i FK Haugesund etter at han returnerte til klubben før 2014-sesongen. I dag innehar han 11. plassen på FK Haugesunds adelskalender med 160 offisielle kamper i hvitt og blått.

Denne sesongen er Alexander Stølås den spilleren med nest flest assists i Eliteserien (7) - kun slått av Tromsøs Gjermund Åsen.

Sesongkort 2

Signalspiller

En annen som smilte godt i skjegget på Haugesund Stadion tirsdag ettermiddag var Eirik Horneland.

- Alex er en type som enhver trener vil ha i laget sitt. Han er ambisiøs og målrettet, er med og setter standarden i treningshverdagen og har vokst frem til å bli en lokal spiller som holder høy Eliteseriestandard, sier FKHs hovedtrener.

Signeringen av Stølås føyer seg inn i rekken av re-signeringer som FK Haugesund nylig har gjort ettersom både hovedtrener Eirik Horneland og assistenttrener forlenget med klubben ut 2021 i forrige uke.

Annonse fra Eliteserien: