Signerte for FKH

Ibrahima Wadji spiller sesongen ut i FKH-drakt.

Onsdag trente han med FK Haugesund for første gang - torsdag signerte han lånekontrakten som binder han til FK Haugesund ut sesongen 2018. Det har gått fort i svingene etter at Ibrahima Wadji entret Haugesund Stadion for første gang og frem til han nå kan titulere seg FKH-spiller.

23-åringen har brukt treningene på Haugebanen onsdag og torsdag til å demonstrere både fart og finesse og hentes til FKH som en nytt offensivt supplement.

Kontrakten som er inngått med Molde innebærer at FK Haugesund låner senegaleseren ut denne sesongen - med opsjon på kjøp etter sesongslutt.

Tilfører fart og teknikk

FKH-trener Eirik Horneland beskriver sin nye spiller som en rask og driblesterk flankespiller.

- Ibrahima svarer til veldig mye av det vi har vært på jakt etter og kombinerer fart og teknikk på en spennende måte. Han virker å være et veldig fint råmateriale som det er stort utviklingspotensiale i fremover.

For Molde spilte Wadji totalt 16 kamper fordelt på serie, cup og europacup etter ankomsten i 2017 og står også med to scoringer i Eliteserien for moldenserne. Han har også spilt 30 kamper og tegnet seg for to mål for sin tidligere klubb Gazişehir Gaziantep FK i Tyrkia.

U20-landskamper for Senegal

Ibrahima Wadji er født i den senegalesiske byen Bignona og tilbragte ungdomsårene i Mbour Petite-Côte FC like utenfor den senegalesiske hovedstaden Dakar.

For Senegal står Ibrahima Wadji oppført med 11 kamper og fire mål for U20-landslaget.

Nå ser den raske kantspilleren frem til å fortsette karrieren i FK Haugesund.

- Det føles veldig godt å bli FKH-spiller. Guttene har tatt meg veldig godt i mot og jeg håper å bidra til at laget fortsetter å vinne kamper og underholde publikum på Haugesund Stadion.

Ibrahima Wadji kan du se i aksjon allerede på søndag når FK Haugesund møter Brann til treningskamp på Haugesund Stadion.

Artikkelbildet kan fritt benyttes av presse såfremt det krediteres FK Haugesund.

Annonse fra Eliteserien: