Skal slå tilbake mot Bodø/Glimt

- Publikum på Haugesund Stadion har vært fantastiske i år!

Det er bittert å ikke få med seg noe fra de to siste serierundene, men i fotball kommer det heldigvis snart nye muligheter og allerede på søndag venter ny hjemmekamp på Haugesund Stadion. Mot Bodø/Glimt - denne sesongens så langt aller største positive overraskelse.

FK Haugesund - Bodø/Glimt: kjøp billetter her

Allerede mandag morgen starter forberedelsene inn mot søndagens oppgjør mot de helgule med en lett restitusjonsøkt, før beina er klare til å gå i gang på Haugebanen onsdag morgen og siden følge Gaus-kurven i treningsintensitet frem til og med lørdag.

Søndag smeller det på ny på stadion.

Skryter av publikum

Felles for denne sesongens hjemmekamper har vært det entusiastiske og lydhøre publikummet som maner spillerne til å gi alt og skvise sitronen til det siste. Så også i forrige runde. Etter Molde-kampen kunne Helge Sandvik fortelle følgende på Twitter:

-Fantastisk fin stemning på stadion! Selv på 0-2 hørre me støtten dåkkas. Det betyr mye for oss. Håpe me kan gi tebake med litt mer poeng snart!

.. og den gode stemningen er også noe Jostein Grindhaug har påpekt i sesonginnledningen.

- Jeg synes publikum på stadion har vært helt 'top notch' så langt i år - særlig i 3-0 seieren mot Stabæk, men også mot Molde. Det virker som de vet å sette pris på et ærlig fotballag som jobber sokkene av seg og som av og til henter frem kydderet. Veldig inspirerende for både spillerne og oss i teamet rundt.

CG
Christian Grindheim har allerede blikket rettet mot Bodø/Glimt. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Billetter mot Bodø/Glimt

Mot Bodø/Glimt ønsker vi hver og en av dere tilbake for å støtte laget. Vi skal tilbake på vinnersporet og i møte med formsterke nordlendinger trenger spillerne all backing de kan få fra tribunen.

Billetter til oppgjøret kjøper du på nett.

Husk at du får 50,- i rabatt på hver eneste billett du bestiller selv over nett.

Du kan også kjøpe billetter hos Shell i Karmsundsgaten og hos Macron Store.

Snakkes på kamp!

Annonse fra Eliteserien: