Skjebnekamp mot Os

Avgjørende ettermiddag i Idrettsparken.

FKH 2 står med to strake seire og har med det plutselig fått skjebnen lagt i egne hender med tanke på å berge plassen i Norsk Tipping-ligaen. Oppløsningen på årets sesong kunne knapt ha vært regissert mer spektakulært og dramatisk med hjemmekamp mot Os tre runder før slutt.

Perfekt dramaturgi i innspurten

Laget fra Hordaland legger nemlig beslag på den siste sikre plassen på tabellen, to poeng foran FKH 2, og vil således kunne passeres med hjemmeseier i Idrettsparken lørdag ettermiddag.

Det skulle i så fall gi et svært gunstig utgangspunkt før sesongens to siste oppgjør - mot henholdsvis Brattvåg (borte) og Stord (hjemme) - innen avgjørelsen om hvem som berger plassen til slutt faller 21. oktober.

Tabell NT-ligaen avd 4
Tabell - Norsk Tipping-ligaen avdeling 4

Os i det aller beste selskap

Os ledes av den tidligere Lyn-, Brann-, Borussia Mönchengladbach- og Monaco-spilleren Hassan El Fakiri, som foruten ni A-landskamper for Norge også kan vise til å ha sittet på benken i Champions League-finalen dengang monegasserne møtte Porto i mai 2004.

Lørdagens gjester kan også vise til å ha spilt på aller øverste nivå i det norske seriesystemet - tilbake i 1975 - da de gule og sorte med tilhold på Kuventræ Stadion tilbragte en sesong i datidens motstykke til Eliteserien. Fordums storhet vil dog ha lite å si i Haugesund Idrettspark lørdag ettermiddag.

Avspark 15.00. Gratis adgang. Peis på!

Annonse fra Eliteserien: