Spilleklar til søndag

Stian Ringstad fikk oppleve skikkelig vestlandsvær på sin første treningsøkt med nye lagkamerater.

23 skadefrie spillere på treningsfeltet som er med og konkurrerer om en plass i kamptroppen på søndag er sjelden kost, men det var tilfelle på Haugebanen lørdag formiddag.

FK Haugesund - Ranheim: kjøp billetter her.

En av spillerne som er brennaktuell for å få spilletid mot Ranheim på Haugesund Stadion i den 17. serierunden er Stian Ringstad som ble klar for FK Haugesund fredag ettermiddag og som senere samme dag både ble registrert som spilleklar hos Norges Fotballforbund og fikk tildelt draktnummer 25. 

Regntung velkomst

Venstrebackens første treningsøkt med nye lagkamerater bød på mildt sagt vekslende vær, men Ringstad er veldig fornøyd med å være på plass i Haugesund.

- Det har vært en veldig god mottakelse fra gutta i gruppa og trenerne samt alle rundt klubben så det er deilig å være her.

FK Haugesunds siste signering beskriver seg selv som en offensivt anlagt back med en god venstrefot som "prøver å være kontant bakover i banen" og som gitt at han får muligheten gjerne supplerer kontoen over scoringer på Haugesund Stadion med ytterligere fulltreffere.

Fra tidligere står han nemlig med én nettkjenning i Sild City - da som Lillestrømspiller - tilbake i 2014.


Se hele intervjuet med Stian Ringstad.

Billetter

Billetter til søndagens kamp mot Ranheim kjøper du på nett ved å trykke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe billetter hos Macron Store og hos Shell i Karmsundsgaten. På kampdag åpner billettsalget på stadion klokken 15.00.

Annonse fra Eliteserien: