Spiller sesongen ut

Douglas Bergqvist fullfører 2019 i FK Haugesund.

Da er det klart.

Douglas Bergvist spiller sesongen ut i FK Haugesund. Tirsdag formiddag satte svensken navnetrekket sitt på en kontrakt som innebærer at midtstopperen fullfører 2019-sesongen på Haugesund Stadion og at låneavtalen med svenske Östersund forlenges for resten av sesongen.

- Douglas har stått frem som en viktig bidragsyter både på og utenfor banen og vi er naturlig nok veldig tilfredse med å ha landet en løsning som innebærer at han fullfører sesongen her i Haugesund. Nå går vi andre halvdel av sesongen i møte med god dekning i midtforsvaret, sier sportslig leder Eirik Opedal.

Sverige - England - Sverige

Douglas Bergvist kom til FK Haugesund i mars på lån fra svenske Östersund hvor han spilte 125 kamper for den svenske klubben fordelt på serie, cup og europacup. Opprinnelig er 26-åringen et produkt av engelsk fotball som følge av å ha tilbragt de første årene av fotballkarrieren i klubber som Reading, Queens Park Rangers, Aldershot og Exeter.

Bergqvist er født i Stockholm og er svensk statsborger, men flyttet i ung alder til England.

Douglas Bergvist står med ni kamper i Eliteserien og tre kamper i den norske cupen siden ankomsten før sesongen og har også spilt samtlige fire Europa League-kvalifiseringskamper denne sommeren.

Annonse fra Eliteserien: