Stillasgruppen utvider med FKH

Satser stort på digital markedsføring.

Stillasgruppen signerte nylig en avtale med FKH som innebærer at totalleverandøren av stillas er ny Hovedsponsor i klubben. Med i avtalen følger også tilgangen på en egen losje på Haugesund Stadion til bruk i forbindelse med kamper og ved andre behov. 

De tette båndene til FK Haugesund stopper derimot ikke der ettersom Stilasgruppen også har inngått en samarbeidsavtale med klubbens eget hybridbyrå for reklameproduksjon og markedsføring, FKH Studio, om leveranse av digital markedsføring til virksomheten som har sitt hovedsete i Vedavågen.

Feirer 25-årsjubileum

Stillasgruppen ble, som FK Haugesund, etablert i 1993 og har siden vokst til å bli en av de ledende totalleverandørene av stillas i Norge.

Hovedsatsingsområdene er å levere stillas til industri, offshore og bygg samt vedlikehold og modifikasjonsprosesser. For å realisere ambisjonene om å levere "stillas til folket" og nå ut til hele Norge har man nå alliert seg med FKH Studio i markedsføringen av tjenestene man tilbyr innen salg og utleie av stillaser.

Losje Stillasgruppen
Stillasgruppen går sesongen 2018 i møte med egen losje på Haugesund Stadion.

Steven Weltzien, markedsansvarlig i Stillasgruppen, gleder seg til å komme i gang med markedsføringen.

- Skal vi nå ut til målgruppene våre er det viktig å omfavne mulighetene digital markedsføring byr på, sier Steven Weltzien i Stillasgruppen. 

Vår visjon er: Du skal trives i høyden med Stillasgruppen.

- Vi skal sørge for å øke synligheten til Stillasgruppen på nett, sier Lars Lindtner i FKH Studio.

Les mer om FKHs Hovedsponsor Stillasgruppen her.

Annonse fra Eliteserien: