Tapte mot Voll

FKH 2 røk 1-3 på Jæren.

Med flere spillere aktuelle for 1. runde i Norgesmesterskapet mot Skjold på onsdag, dro Espen Bull-Tornøe til Voll på Jæren med et ekstra ungt mannskap mandag ettermiddag. Det holdt til god fotball i 60 minutter, men ikke helt inn for det unge mannskapet som måtte se seg slått med 3-1 av hjemmelaget.

Agano Dialo ga FKH 2 ledelsen etter 13 minutter, men tre baklengsmål de siste 12 minuttene av oppgjøret så hjemmelaget vende kampen til sin fordel.

Tre poeng på to kamper

Tapet på Jæren innebærer at FKH 2 står med tre poeng på sesongens to første seriekamper og med det innehar 6. plass på tabellen.

Neste kamp i 4. divisjonens avdeling 2 byr seg førstkommende mandag da cupmotstander Skjold på ny skal opp mot FKH - denne gang rekruttlaget - i Haugesund Idrettspark.