Thore P. er med!

Bidrar med blå murstein til Maakeveggen.

Blant de første til å tegne seg for sine personlige mursteiner i Maakeveggen som FK Haugesund lanserte fredag ettermiddag fant vi flere av spillerne. Deriblant Thore Pedersen.

Maakeveggen: Slik kjøper du din egen personlige murstein

Haugesundsgutten er en av mange som allerede har bidratt med en personlig murstein til det nylanserte "blå fundamentet" som skal være med og bidra til at FK Haugesund kommer ut av koronakrisen i best mulig forfatning.

- Klart jeg vil være med og bidra. Jeg har opplevd FKH både som tilskuer og som spiller - og blir sikkert å finne på tribunen på Haugesund Stadion igjen den dagen jeg gir meg som spiller. Da vil jeg gjerne se navnet mitt på Maakeveggen, sier fjorårskometen som i disse dager forbereder seg sammen med resten av lagkameratene til seriestart 16. juni. 

‘Maakeveggen’ er et monument på stadion som alle og enhver, det være seg supportere, partnere og både nåværende og tidligere spillere er med og bidrar til ved å kjøpe sin egen personlige murstein med navnet sitt på. For ettertiden vil "den blå veggen" siden stå igjen som et sterkt symbol på kjærligheten til FK Haugesund.

Blå stein
Bli en del av Maakeveggen du også.

Slik bestiller du din egen personlige stein

En plass på ‘Maakeveggen’ koster 1000 kroner for privatpersoner og 5000 kroner for bedrifter.

Du kan bestille på to måter:

1. Bruk Vipps-nummer 597411 hvis du ønsker å kjøpe en plass på ‘Maakeveggen’ og presisér i meldingsfeltet hvilket navn du vil ha på mursteinen og i hvilken inngang du ønsker at navnet ditt skal henge.

2. Du kan også bestille ved å betale til FK Haugesunds kontonummer 35206175743 og skrive navnet du vil ha på mursteinen og - ønsket plassering på stadion i meldingsfeltet.

Spørsmål og informasjon

Du kan også kontakte oss på mail dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål til hvordan du kjøper deg plass på Maakeveggen eller  

Annonse fra Eliteserien: