Tilbake på feltet

Forberedelsene til Vestlandsderbyet er i gang.

Vi skriver onsdag 5. juni og FKH-spillerne er endelig i gang igjen på treningsfeltet etter en tidlig og kort sommerferie. Nå handler alt om å forberede seg til neste seriekamp - Vestlandsderbyet mellom FK Haugesund og Brann på Haugesund Stadion - lørdag 15. juni. 

Banner

Sprudlende spillergruppe

Det var en spillergruppe som virkelig hadde yret etter å komme i gang igjen med fotballen som etter halvannen time i lett regnvær gikk av Haugebanen denne onsdagen, og blant spillerne som rakk å bli akkurat passe våte var også Per Kristian Bråtveit som for anledningen er hjemme på en kort ferie i Haugesund. Da passet det bra å hive seg med på treningen til gamleklubben.

Se bilder fra onsdagens trening. Foto: Kjell Bua.

Som en del av forberedelsene til kampen mot Brann spiller man allerede førstkommende lørdag treningskamp på Haugesund Stadion. Motstanden står Sandnes Ulf for og trolig vil man da også kunne ta prøvespiller Benjamin Šehić nærmere i øyensyn.

20-åringen fra Bosnia-Hercegovina hadde sin første treningsøkt med laget på Haugebanen i formiddag etter å ha startet Haugesunds-oppholdet med en lett fellesøkt i spinningrommet på Trimeriet tirsdag ettermiddag.

Billetter til FKH - Sandnes Ulf

Billetter til lørdagens treningskamp kjøper du her.

Pris: 50,-.

Sesongkortholdere og medlemmer i FK Haugesund har gratis adgang på lørdagens treningskamp.

Annonse fra Eliteserien: