Tilbyr karriereveiledning til spillerne

Adecco er tilbake i Sponsorlauget. Det kommer FKH-spillerne til gode.

Adecco tegnet seg nylig for en sponsoravtale som Bronsemåke i FK Haugesund og vi kan med det ønske bemannings- og rekrutteringsselskapet hjertelig velkommen tilbake i sponsorlauget.

Som en del av avtalen vil Adecco Haugesund blant annet tilby konsulent- og videreutviklingssamtaler til FKH-spillere - med fokus på hva hver enkelt spiller kan, bør og vil gjøre etter endt fotballkarriere. En spennende og verdifull tilleggstjeneste som vil gjøre spillerne bedre rustet gjennom å kartlegge ulike veier videre for den enkelte.

- FK Haugesund er en ledende aktør på sponsormarkedet og knytter derfor til seg flere spennende aktører i næringslivet som vi ønsker å knytte kontakt med. Vi forventer å få muligheten til å knytte flere gode kontakter i FKH sitt nettverk når vi nå er tilbake som samarbeidspartner, sier avdelingsleder Mette K. Hessen i Adecco Haugesund.

Svak for bergensere

Fotballinteressen hos bemanningsselskapets ansatte kan best beskrives som "varierende" og avhenger helt av hvem som til en hver tid er tilstede, men Hessen har et lønnlig håp om nok en FKH-plassering på øvre halvdel av tabellen.

- Vi er veldig spente på hvor FKH ender i år, men er imponert over klubbens resultater de siste årene og håper at man i alle fall hevder seg topp 6. Ikke minst skal det bli spennende å se hva Huseklepp kan få til i Haugesund. Vi har også fått med oss at Pallesen Knudsen er en veldig god spiller.

Spillerne må passe inn i FKH-kulturen

Klarer en virksomhet med så mange ansatte å enes om en favorittspiller i FKH?  

- Vi er ikke så opptatt av meritterte navn og stoler på at Jos og Horneland har kontroll på dette med å få tak i spillere som passer inn i FK Haugesund. Det er viktigere enn hva spillerne heter og hvilken CV de kommer med, sier Hessen.

Avdelingslederen er trolig bedre kvalifisert enn de fleste til å mene noe i så måte med tanke på at Adecco opererer med "en kandidat skal ikke bare være kompetent, men også passe inn i arbeidsmiljøet" som et av sine viktigste suksesskriterier ved ansettelser. 

Les mer om Bronsemåke-sponsor Adecco Haugesund.

Annonse fra Eliteserien: