Toyota går for gull igjen

Toyota Haugesund har signert en ny avtale som innebærer at bedriften blir Gullmåkesponsor også de to neste årene.

Direktør Egil Rønnevik i Toyota Haugesund legger ikke skjul på at ønsket om å bidra til toppfotballsatsingen i FKH er viktig for bedriften.

Vi må ofte kjøpe ekstra billetter i tillegg til de 10 sesongkortene vi allerede har.

— Egil Rønnevik

- For oss som for mange andre sponsorer er det viktig å være en del av satsingen i FK Haugesund og å bidra til denne. Vi har dessuten en veldig fin dialog med klubben som tilpasser det meste av markedsføringsprodukter etter behov så vi føler oss veldig godt ivaretatt av markedsavdelingen i FKH. Sammen formidler vi at Toyota er verdens beste biler og at vi har modeller som passer de aller fleste, sier Rønnevik.

I avtalen som er inngått ligger det derfor også levering av to stk. Toyota Rav4 Hybrid som brukes i FKHs Markedsavdeling.

Rift om sesongkortene

Fotballinteressen hos bilforhandleren i Salhusveien er det ingen ting å si på.

- FKH diskuteres ofte i lunsjen - ikke minst etter hjemmekampene. Denne sesongen har vi 10 sesongkort som nesten alltid vil bli brukt på kampdag. Ofte må vi kjøpe ekstra billetter, kan Rønnevik avsløre.

I tillegg til sesongkort for de ansatte ligger det en større markedsføringspakke i den to-årige avtalen som inneholder både avisannonser, TV-reklame og nettbanner.

Næringslivets Tippeliga

Nytt av året er det også at Toyota Haugesund kaster seg ut i prestisjetunge 'Næringslivets Tippeliga' hvor klubbsponsorene skal tippe resultat i forbindelse med FKHs kamper.

- Vi er med bare for gøy, men det hadde vært kjekt å komme på øvre halvdel når vi gjør opp status ved årets slutt.

Stor tro på Horneland

Ryktene om at sesongforberedelsene har forløpt bra har også nådd Toyota Haugesund.

- Vi hører rykter om at det ser veldig bra ut i år. Eirik Horneland har vi stor tro på og det er alltid positivt med lokal trener. Vi må nesten håpe på topp 5 i år også. Vi har ikke veldig god kunnskap om alle enkeltspillere, men Huseklepp må jo bli en profil i år - både på og utenfor banen. Dessuten er det spennende med en ny Gytkjær i FKH-drakten, avslutter direktøren hos Gullmåkesponsoren.

Haugalandets eneste komplette bilforhandler

Toyota Haugesund utfører alle operasjoner innen bil under et og samme samme tak. I Salhusveien finner man både dekkhotell, mekanisk verksted, karosseriverksted, lakkeringsverksted og klargjøringsverksted for nye og brukte biler. 

Les mer om Gullmåke-sponsoren Toyota Haugesund.

Annonse fra Eliteserien: