Tveit Regnskap gjør comeback!

Regnskapsbyrå er tilbake som FKH-partner i 2019.

Etter noen års fravær er Tveit Regnskap tilbake som FKH-partner. Regnskapsbyrået som har sitt hovedsete i Skjold, men med avdelingskontorer spredt rundt omkring på Sørvestlandet, går 2019 i møte som ny bronsemåke etter å ha tegnet seg for en Båtsmann-avtale med FK Haugesund.

Tveit Regnskap:  "Faglig tyngde og godt humør".

Salgs- og markedsleder hos Tveit Regnskap, Johnny Stava, forklarer hvorfor Tveit Regnskap på ny blir å finne i FKH-familien kommende sesong.

- Selvsagt for å overta regnskapet til FKH og følge Tveit sin visjon, å skape lønnsomhet til kunde, smiler Stava.

- Vi ønsker å identifisere oss sammen med en sterk og folkelig merkevare som har en sterk lokal forankring. Etter en tid med turbulens i klubben er det også viktig å støtte regionens flaggskip hvor vi ser det er sterk vilje til å få til noe sammen med sine samarbeidspartnere. FKH har også tatt en viktig samfunnsrolle igjennom gatefotballen, ung jobb og andre samfunnsprosjekter, slik at flere får muligheter til å oppnå drømmer igjennom FKH. Tveit fyller 50 år i 2019 og som FKH er hele regionens Fotballag skal Tveit være hele Regionens regnskapshus med sine 18 avdelinger og 215 ansatte fra Stavanger i sør til Bergen i nord, sier Stava.

Vil bygge relasjoner i nettverket

At Tveit Regnskap har forventninger til samarbeidet nå som man gjør comeback som FKH-partner legger man heller ikke skjul på. 

- Vi forventer å få tilgang til en arena som jobber hardt for sine samarbeidspartnere og gir mulighet for å skape god relasjonsbygging og business 2 business som gagner alle partnere i FKH sitt nettverk. Som samarbeidspartner ønsker vi å være en del av et stort bedriftsnettverk, som gir gode muligheter for relasjonsbygging og profilering sammen med FKH, både på- og utenom kampdager.

Hva så med det som skal skje ute på banen? Hvilke forventinger har man til FK Haugesund i 2019? 

- Vi håper og tror at FKH tar et steg videre i den flotte utviklingen med Eirik og Karl Oskar, hvor FKH kjemper i toppen av ligaen og slåss om cupfinale. Ja, også håper vi at man får tak i en en spiss som kan være garantist for 15 til 20 mål hver sesong.

Arbeidsplass for flere tidligere fotballspillere

Fotballinteressen hos regnskapbyrået er det ingen ting i veien med. Mange av de ansatte har sogar spilt fotball selv på høyt nivå. 

- FKH er ofte samtaleemne rundt lunchbordene i hele regionen i Tveit hvor det jobber mange tidligere fotballspillere og hvor alle stort sett har fasiten på hvordan det skal spilles og burde blitt spilt ute på banen, sier salgs- og markedslederen med et smil. 

Der andre store foretak sjelden klarer å enes om en felles favorittspiller byr det på få problemer hos Stava & Co. 

- Hos Tveit er det lett å peke ut favorittspilleren. Med hovedkontor i Skjold er det selvsagt Kristoffer Haraldseid som er favoriitten. Kristoffer er en lokal gutt med stort hjerte for FKH.

Tilbyr varierte tjenester 

Tveit Regnskap tilbyr regnskap, rådgivning, taksering, lønn og personal, systemleveranser samt kurs og foredrag og har hovedkontoret sitt i Tysvæ. I tillegg finner du avdelingskontorer på Fitjar, Stord, Haugesund, Karmøy, Frakkagjerd, Ølen, Etne, Rosendal, Husnes, Bømlo, Sauda, Sand, Odda, Bergen, Stavanger og på Fusa.

Les mer om FK Haugesunds bronsemåke Tveit Regnskap.

Annonse fra Eliteserien: