Uavgjort i Sogn

Dramatisk avslutning på Fosshaugane Campus.

Var det virkelig straffe? Det var det store spørsmålet etter at hjemmelaget på overtid fikk tildelt en gyllen mulighet fra 11-metersmerket til å berge et poeng da Fjøra og FKH 2 møttes på Fosshaugane Campus lørdag ettermiddag.

Før den høydramatiske avslutningen hadde publikum allerede fått servert en forrykende fotballkamp der FKH 2 leverte sesongbeste og ledet 3-0 før 40 minutter var spilt. To av målene for øvrig satt inn av dagens kaptein Kaj-Stian Apeland.

Fra 0-3 til 3-3

Hjemmelaget Fjøra skulle siden spise seg inn igjen i kampen og med vel 30 minutter igjen var lagene like langt etter at hjemmelaget hadde kommet tilbake med først to reduseringer og siden utligning til 3-3 i det 60. spilleminutt.

Kristoffer Velde sendte på ny FKH 2 i føringen og så lenge ut til å bli matchvinner før en meget omdiskutert straffesituasjon ga Fjøra muligheten til å berge 4-4 og et poeng fire minutter på overtid.

Se den omdiskuterte situasjonen her (ekstern lenke til Sogn Avis).

18 poeng å spille om

Poengdelingen innebærer at FKH står med 17 poeng etter 20 kamper og med det har seks poeng opp til den ettertraktede 10. plassen som gir fornyet kontrakt i 4. divisjon også neste sesong. Seks kamper gjenstår, hvorav den første spilles hjemme mot Varegg 16. september.