Utvider avtalen med FK Haugesund

NDT.Kai går 2020 i møte med egen losje på stadion.

Den sakkyndige kontroll- og sertifiseringsbedriften NDT.Kai så dagens lys i 2018 og ble umiddelbart en del av partnernettverket til FK Haugesund. I 2019 utvidet grunnlegger og general manager Kai Øygarden siden avtalen og når vi går 2020 i møte har samarbeidsavtalen med FK Haugesund fått enda større dimensjoner.

Kommende sesong kan nemlig NDT.Kai invitere kunder og andre til egen losje på Haugesund Stadion.

NDT.Kai: les mer om FK Haugesund gullmåkepartner

Da Øygarden tidligere denne uken sluttførte avtalen som gjør foretaket til gullmåkepartner i 2020 så han for seg ulike muligheter en egen losje ville åpne for:

- Vi kommer til å bruke losjen for å invitere kunder til kamp, ha møter der og iblant kunne unne oss å ha familiesammenkomster på kamper, men når vi ikke bruker losjen selv står den til disposisjon for FKH. 

Som supporter med et stort hjerte for FK Haugesund ønsker Øygarden at flest mulig skal ta del i kampopplevelsen på stadion. En egen losje, der man kan invitere folk på kamp,  er dermed velegnet med tanke på å få flere til å ta del i fellesskapet og støtte "Englane FKH" på kampdag.

Gjensidig utbytte av avtalen

For NDT.Kai var veien kort til å bli FKH-partner da man startet opp i 2018.

- Som supporter av FK Haugesund var det et enkelt valg å ta da jeg startet opp avdeling på Haugalandet. Jeg ønsker å bidra og støtte klubben med det jeg kan og til gjengjeld har vi fått komme i kontakt med andre partnere som vi siden har fått oppdrag gjennom. Dette gjør at vi måtte øke bemanningen og vi er veldig takknemmelige for å samarbeide med andre partnere. Dette hadde ikke vært så lett å få til, uten å være FKH-Partner, sier Øygarden.

Med til historien hører det at Øygarden også er med som støttespiller i breddeidretten på Haugalandet.

- Bedre enn forventet

Med tre uker igjen til cupfinale, den andre i klubbens historie, oppsummerer Øygarden FKH-sesongen som nærmer seg slutten.

- Sesongen 2019 har vært bedre enn forventet. FKH hadde en tøff start, med trenere som forlot klubben, skader på sentrale spillere og siden saken med Wadji. Vi kom lenger i Europa enn jeg hadde forventet og vi kunne gått enda lenger med litt mer hell. Vi skal til cupfinalen noe man alltids kan håpe på, men ikke forvente. Eneste som man kan si har vært et minus i år er vel hjemmestatistikken, sier Øygarden som er fast inventar på FK Haugesunds hjemmekamper.

Potensielt topplag

Og for den kommende sesongen. Hva håper han å få se fra den nye losjen på Haugesund Stadion i 2020?

- Jeg håper på bedre resultater på hjemmebane og en topp fire plassering i serien. FKH kan ta ytterlige steg, men da må nok dagens stall beholdes samt få tilbake spillere fra skade og utestengelse. Da har vi et topplag i Haugesund som lett kjemper om medaljer, avslutter Kai Øygarden.

NDT.Kai har avdelinger i både Kopervik og Stavanger og tilbyr sakkyndig kontroll og sertifisering innen sveising, teknisk service og NDT både onshore og offshore.

Les mer om gullmåkepartner NDT.Kai.

Annonse fra Eliteserien: