Vant i regnet

FKH 2 innkasserte viktige poeng.

De vel 30 fremmøtte som hadde tatt turen til Haugebanen ble vitne til en våt, men publikumsvennlig affære da FKH 2 tok en meget viktig seier mot Herd i Norsk Tipping-ligaen torsdag ettermiddag. Regnet høljet ned fra første til siste spark på ballen og gjorde spillerforholdene stadig vanskeligere i takt med at kampen skred frem, men det var likevel rom for å hente frem tekniske finesser på det regntune underlaget denne torsdagen. 

FKH-rekruttene tok ledelsen etter vel en halvtimes spill som følge av et meget godt oppbygget angrep hvor Kaj-Stian Apeland til slutt serverte Kevin Martin Krygård et perfekt innlegg som sistnevnte ekspederte inn bak Herds keeper med hodet.

Kom tilbake etter utligning

Kampbildet bar preg av et krevende underlag som gjorde det vanskelig for noen av lagene å feste et ordentlig grep om oppgjøret, men etter at gjestene fra Sunnmøre hadde utlignet i det 65. minutt var det FKH 2 som gravde dypest og hentet frem de matchavgjørende målene.

Først ved Eric Ndayisenga i det 79. minutt, og dernest på overtid ved Robert Kling som først sendte to Herd-spillere opp i pølsebua etterfulgt av en iskald og elegant lobb over keeper. 3-1. Sluttsignal. Og seier.

FKH 2 utvider dermed poengfangsten til 15 og ligger etter dagens kamp kun tre poeng fra trygg grunn.

Neste kamp: borte mot Aafk 2 lørdag 26. august.

Kampfakta

FK Haugesund 2 - Herd 3-1

Haugebanen

1-0 27. min. Kevin Martin Krygård

1-1 65. min. Selvmål

2-1 79. min. Eric Ndayisenga

3-1 90. min. Robert Kling

Gult kort FK Haugesund: Kevin Martin  Krygård

Lagoppstilling FK Haugesund: Helge Sandvik - Kaj-Stian Apeland, Sverre Bjørkkjær, Raymond Skjelde, Benjamin Gåsland Isaksen (62. Thomas Esperø) - Lennart Henriques (77. Eric Ndayisenga), Kristoffer Gunnarshaug, Ikedi Anthony, Robert Kling, Kristoffer Velde - Kevin Martin Krygård.

Dommer: Aleksander Skjold Vermundsen (Kopervik)

Assistentdommere: Johan Veland Kjellesvik (Haugar) og Georg Bårdsen (Vedavåg). 

Annonse fra Eliteserien: