Vi inviterer til Fanzone før Viking-kampen

Besøk festen før festen.

Lørdagens oppgjør mot Viking kommer med en helt spesiell klang. Ingen andre oppgjør knytter det seg større prestitsje til enn kampene mot naboene i sør. Etter 1-1 på Viking stadion i sommer er det det nå endelig duket for rogalandsderby på Haugesund Stadion. 

For å gi oppgjøret den rammen et slikt oppgjør fortjener lader vi opp til kampstart med familieunderholdning utenfor stadion i timene før kamp. 

FK Haugesund - Viking: Billetter kjøper du her.

Det blir gratis pølser og is til de minste, give aways fra FKH-sponsorer, konkurranser, aktiviteter, musikk, intervjuer og selvsagt en gyllen anledning til å sikre seg spillernes autografer.

I tillegg inviterer vi alle småtasser som ønsker å prøve fotballferdighetene sine til å ta en kamp (3 mot 3) i den flotte ballbingen som vi har rigget til inne på området for anledningen. 

Videoen er ikke tilgjengelig.

Og hva med den største stjerna av de alle - Maakeungen? Maskoten kommer selvsagt den også. En slik anledning til å kaste glans over arrangementet lar naturlig nok ikke fjærkreet gå fra seg.

Det hele sparkes i gang klokken 16.00 og vi blir lett synlige på parkeringsplassen ut mot Karmsundsgaten. 

Lørdag 23. september starter kampdagen ekstra tidlig på stadion.

Billetter

Billetter til rogalandsderbyet på Haugesund Stadion kjøper du på nett.

Du kan også kjøpe billetter til oppgjøret hos enten Shell Aksdal, Shell Bygnes, Shell Karmsundsgaten, Shell Knapphus eller Macron Store i Haugesund. Billetter samt på stadion på kampdag.

Billettluka åpner tre timer før kamp.

Annonse fra Eliteserien: