- Vi skal opp mange hakk

Jostein Grindhaug ser frem til å måle krefter med Sturm Graz.

Torsdag er det klart for en ny fotballkveld med internasjonal sus på Haugesund Stadion når østerrikske SK Sturm Graz kommer på besøk til det første oppgjøret i 2. kvalifiseringsrunde.

FK Haugesund - SK Sturm Graz: kjøp billetter her.

Og arbeidet med å kartlegge motstanderen er allerede godt i gang.

- Sturm Graz er selvsagt favoritter, men vårt mål er å ta oss videre til 3. kvalifiseringsrunde. Vi må i så fall opp mange hakk fra det vi leverte mot Cliftonville, men klarer vi det har vi muligheten også mot Sturm Graz. De kommer fra en svak sesong til de å være, har byttet trener, er i oppkjøring til sesongstart og er nok usikre på hvor de står før møtene med oss. Det håper vi å utnytte, sier FKH-treneren før torsdagens batalje.

Vil være en håndfull

Som mot Cliftonville avhenger eventuell suksess av FK Haugesunds evne til å fremstå som den beste utgaven av seg selv.

- Vi tar alltid høyde for motstanderen og hva de har å komme med, men skal vi ta oss videre er det kvaliteten på vår egen prestasjon som blir avgjørende. Det betyr at vi først og fremst må fokusere på å spille god "FKH-fotball", ha masse energi og entusiasme og være taktisk smarte. Klarer vi det er vi en håndfull for de fleste - også for klubber fra sentral-Europa.

Oppgjøret mot Sturm Graz på Haugesund Stadion spilles torsdag 25. juli med avspark klokken 19.00. Returoppgjøret spilles torsdag 1. august i Graz. Til sistnevnte oppgjør kan du også bli med på flyet som FK Haugesund reiser nedover med. 

Trekning av 3. kvalifiseringsrunde

Vinneren av dobbeltoppgjøret mellom FK Haugesund og Sturm Graz går videre til 3. kvalifiseringsrunde. Trekningen av motstander der finner sted i sveitsiske Nyon mandag klokken 13.25 og før trekningen er det klart at FK Haugesund eller Sturm Graz møter en av følgende motstandere i neste runde:

  • PSV Eindhoven / FC Basel
  • Nomads FC / FK Partizan 
  • Flora Tallinn / Eintracht Frankfurt
  • HNK Rijeka
  • AS Jeunesse Esch / Vitória SC

Billetter

Billetter til torsdagens kamp mot Sturm Graz kjøper du ved å trykke på banneret nedenunder. Bli med og støtt laget ditt i det som kan bli en særdeles minnerik kveld på stadion.

Banner

Du kan også kjøpe billetter på Macron Store og hos Shell i Karmsundsgata.

Annonse fra Eliteserien: