Viste karakter

Jørgen Jakobsen matchvinner da FKH 2 kom tilbake og vant mot Ålgård.

Det så mørkt ut med tanke på poeng da Ålgård gikk opp til 1-0 åtte minutter før slutt i mandagens 4. divisjonskamp mot FK Haugesund 2, men ungguttene til Espen Bull-Tornøe viste karakter da de først utlignet og siden satte inn seiersmålet i løpet av sluttminuttene.

Jevnspilt kamp

Trener Espen Bull-Tornøe var da også imponert over moralen spillerne hans utviste på Jæren.

- Det ble en jevn fotballkamp sett under ett - hvor vi startet veldig bra og burde lede med både ett og to mål etter de første 20 minuttene. Etter det jevnet det seg ut og selv om vi sto bra i forsvarsspillet strevde vi med å få skikkelig rytme i angrepsspillet resten av oppgjøret. Tidligere har vi falt sammen når vi får et mål i mot så sent i kampen, så det var veldig kjekt å se guttene viste karakter og klarte å snu kampen.

Eric Ndayisenga sørget for utligningen kun to minutter etter at Ålgård gikk opp i ledelsen og til slutt var det skudnesbuen Jørgen Jakobsen som ble matchvinner i sluttminuttene.

Stople tilbake

Bull-Tornøe kunne også glede seg over at keeper Frank Stople var tilbake etter et lengre skadeopphold. 

- Veldig kjekt å se Frank Stople tilbake i mål. Han sweeprer godt i kampen og hindret mange store muligheter med offensivt keeperspill, sier Bull-Tornøe om ølensbuen som har slitt med en vond skulder i lengre tid.

Med seieren klatret FK Haugesund opp på 41 poeng og konsoliderte med det tredjeplassen i 4. divisjonens avdeling to før hjemmekampen mot Vaulen i Haugesund Idrettspark førstkommende mandag

Kampfakta

Ålgård - FK Haugesund 2 1-2 (0-0)

1-0 82. min.

1-1 84. min. Eric Ndayisenga

1-2 89. min. Jørgen Jakobsen

Lagoppstilling FK Haugesund: Frank Stople, Mathias Aastvedt Dahl, Jonas Skjerven Valland, Daniel Normann, Leander Reigstad, Vegard Hagen, Hans-Jacob Nesheim, Dreni Morina, Eric Ndayisenga, Truls Birkeland, Andreas Endresen.

Innbyttere: Agano Dialo, Jørgen Jakobsen, Benjamin Bygnes og Eivind Helgeland.

Annonse fra Eliteserien: