Wadji tilbake på feltet

Usedvanlig god stemning på Haugebanen fredag formiddag.

Endelig! Etter nesten et helt års fravær kunne Ibrahima Wadji igjen entre treningsfeltet sammen med lagkameratene da strålende sol sørget for best tenkelige forhold på Haugebanen fredag formiddag.

Det var mange hjertelige gjensyn i forkant av treningen og som avrunding denne fredagen vartet sportslig leder Eirik Opedal opp med marsipankake for å markere den første av to nøkkeldatoer - opphevelsen av treningsforbudet - i suspensjonen til senegaleseren.

Den neste merkedagen blir 19. juli da Ibrahima Wadji har sonet ferdig hele utestengelsen og også er spilleberettiget i offisielle kamper.

25-åringen som etter returen til Norge først måtte gjennom koronakarantene la da heller ikke skjul på at det var usedvanlig deilig å være tilbake blant lagkamerater og støtteapparat etter vel 12 måneder med egentrening.

- Lyser vilje av øynene hans

FK Haugesunds hovedtrener, Jostein Grindhaug, kommer ikke til å stresse med å få spissjuvelen tilbake i skikkelig form.

- Vi er langt unna en spilleklar Wadji og må belage oss på å bruke god tid på å få han tilbake på det nivået han må være, men det lyser en vilje ut av øynene hans som lover godt med tanke på å legge ned den innsatsen som kreves for å komme tilbake der han var for et år siden.

Se bilder fra Ibrahima Wadjis første treningsøkt.

Annonse fra Eliteserien: