Fotballklubb på hockeykamp

FK Haugesund dro på studietur til Stavanger Oilers.

Tirsdag kveld møttes Stavanger Oilers og Stjernen til hockeykamp i DNB Arena i Stavanger. På plass på tribunen var også en stor delegasjon fra FK Haugesund bestående av både ansatte og samarbeidspartnere.

FK Haugesund var blitt invitert på kamp og "studiebesøk" av hovedsponsoren til GET-ligaen, norsk ishockeys øverste divisjon, og foruten tre perioder med tettpakket action fikk FK Haugesunds administrasjon og følgesvenner en innføring i hvordan kampdagsarrangementer gjennomføres hos de siste års lokomotiv i norsk ishockey.

Tur/retur med Multi Industrier 

Med som arrangør av turen var også FKH-samarbeidspartner Multi Industrier som bidro med både transport og servering - og totalt var nærmere 40 samarbeidspartnere med til Stavanger denne tirsdagskvelden.

Stavanger Oilers er kjent for sine gode kampdagsarrangementer og har gjort ishockey til en folkesport i en del av landet hvor idretten tradisjonelt har spilt andrefiolin, og det ønsket Haugesundsfolket å få vite mer om.

DSCF8585
"Er hat ein knallroteeees Gummiiiiibooooooot .....". Hallgeir Johansson korter ned reisetiden med noen tyske schlägers.

Før kampen orienterte markedssjef i Stavanger Oilers, Lars Peder Nagel, om tenkningen og gjennomføringen av klubbens kampdagsarrangementer og kunne med 15 års erfaring som tidligere toppspiller også bidra med et og annet om ishockeyens karakter og vesen.

Mye å lære av suksesshistorien

Kommersiell leder i FK Haugesund, Rasmus Cabaleiro, forklarer bakgrunnen for hvorfor FKH avla DNB Arena et besøk denne tirsdagskvelden.

- Stavanger Oilers er en suksesshistorie i norsk idrett og måten de har klart å bygge opp entusiasmen og tribunekulturen i Stavanger er noe alle har noe å lære av. Selv om et ishockeyarrangement i Stavanger skiller seg en god del fra en fotballkamp i Haugesund så er det likevel stor overføringsverdi på en rekke områder. Vi er alltid på jakt etter å lære mer og utvikle oss og har også tidligere hatt Stavanger Oilers på besøk for å fortelle om hvordan klubben tenker rundt markedsaktiviteter og arrangementer. 

Og hockeykampen? Den vant hjemmelaget 8-4 på en meget hyggelig hockeykveld for fotballfolket fra Haugesund. 

Annonse fra Eliteserien: