Maakeveggen er på plass!

Gjør som Alex. Få navnet ditt på Maakeveggen.

Da er den på plass. Maakeveggen er oppe og står - som et synlig bevis på støtten og engasjementet supportere, spillere, partnere og andre støttespillere med bankende FKH-hjerter viser i koronatider. 

En av de som har fått navnet sitt på Maakeveggen er Alexander Stølås. FKH-backen var tidlig ute med å sikre seg en stein i monumentet.

- Det er klart det er kjekt å se navnet sitt på monumentet og vite at det skal stå der til evig tid, sier FKH-veteranen mens han legger hånda på mursteinen sin.

Akkurat det kommer han til å gjøre ofte.

- Fotball er full av symboler og ritualer og det å starte kampdagen med å legge hånda på navnet mitt gir «feelgood»-stemning. Jeg tipper det er mange som kommer til å gjøre det samme på vei inn på kamp.

Selv om ritualet må vente til smittevernsreglene igjen åpner for det vil Maakeveggen i øst og vest trolig bli åsted for mange «håndspåleggelser» før avspark i fremtiden.

Hånda på veggen 1000
"Hånda på veggen"

Kjøp en murstein med navnet ditt på

‘Maakeveggen’ er din anledning til å sette et permanent avtrykk etter deg på stadion. Som FK Haugesund-supporter.

Du kan bestille på to måter:

1. Bruk Vipps-nummer 597411 hvis du ønsker å kjøpe en plass på ‘Maakeveggen’ og presisér i meldingsfeltet hvilket navn du vil ha på mursteinen og i hvilken inngang du ønsker at navnet ditt skal henge.

QR-kode-maakeveggen 400

Du kan også scanne QR-koden med mobilkameraet og trykke "Åpne i VIPPS".

2. Det er også mulig å bestille ved å betale til FK Haugesunds kontonummer 35206175743 og skrive navnet du vil ha på mursteinen og - ønsket plassering på stadion i meldingsfeltet.

En plass på ‘Maakeveggen’ koster 1000 kroner for privatpersoner.

Hedrer familiemedlemmer

Maakeveggen er et evigvarende monument som vokser seg større for hver dag, og det er selvsagt plass til ditt navn der også. Eventuelt navnet på noen du ønsker å dedikere en personlig stein til. 

Mange har valgt å hedre avdøde familiemedlemmer eller bekjente som i sin tid var faste tribunegjengere på FKH-kamper. 

Av andre kuriositeter i den lange rekken av navn finner vi blant andre «Siratrollet», "Skorvamyrå", "Ommis" og "Team Vågen". 

Maakeveggen henges opp på henholdsvis Macron-, Kraft- og Haubo-tribunen.

Annonse fra Eliteserien: