KTM gruppereiser as

Din lokale spesialist på gruppereiser og arrangementer

Om KTM gruppereiser as

Eventyrlysten har alltid vært stor i vår region, og vi har et næringsliv som reiser mye. Dette var noe Kåre Terje Mesøy også la merke til da han flyttet tilbake til Karmøy tidlig på 1980-tallet. Gjennom snart 40 år har han og familien tilbudt reisebyråtjenester til både private og forretningsreisende. Dette har vært, og er fortsatt, en viktig del av KTM gruppens kjernevirksomhet. Mesøy har hele tiden vært opptatt av å utvikle virksomheten sammen med kundene: «Vårt fokus har alltid vært å gi våre kunder tjenester og service av ypperste klasse», sier han. Gjennom det lokale eierskapet og kontoret på Husøy, har man hatt fokus på å bygge kompetanse lokalt, sammen med lokalt ansatte. Og familien Mesøy har hele tiden vært både engasjert og involvert i dette.

I dag er det KTM gruppereiser as som driver denne satsingen videre. Våre dyktige prosjektledere har alle lang erfaring fra reiselivet, og fra vårt kontor på Husøy betjener vi reisende fra hele Skandinavia. Vårt mål er å gi alle våre kunder den beste service og opplevelser for livet.

Dersom du bestiller din neste reise gjennom KTM gruppereiser, enten det er med storfamilien, kollegaer eller venner, kan du være helt trygg på at vi ordner alt det praktiske. Dermed kan du konsentrere deg om det viktigste; å slappe av og nyte reiseselskapet. Vårt vide kontaktnett av lokale guider og leverandører sikrer at dere får det beste ut av destinasjonen – hvor enn dere vil i verden.

Om KTM gruppereiser as