bli-partner-hovedbilde

Bli partner i FK Haugesund

Del drømmen med oss!

Annonse:


 

Vi skal skape unike opplevelser og muligheter for våre partnere. Vi har derfor laget et helt nytt konsept for våre partnere som skal gjøre det enklere å bli med i familien FK Haugesund.

 

Partnerpakker

Partnerpakker er ulike produktpakker som du som partner kan velge å kjøpe ut fra din bedrifts ønsker og behov. Ved kjøp av partnerpakke får man også tilgang til Partnerhub, som er et fellesskap for økt kunnskap og samarbeid mellom partnere.

Trykk her for å laste ned en pdf-versjon full av partnerinforrmasjon og eksempler på partnerpakker

Partnernivå

Partnernivå er en betegnelse for totalsummen man er inne med. Det kan være en kombinasjon av partnerpakke og produkter – men også kun produktkjøp. Alle partnere i FK Haugesund får en måke som kan benyttes for å vise til sine kunder at man støtter FKH. Partnere får også eksponering på FKHs hjemmesider under oversikten over partnere.

Samfunnsprosjekter

Som hele regionens fotballklubb skal vi gi tilbake til regionen. Derfor har vi mange samfunnsprosjekter vi forplikter oss til – og fellesnevneren for alle prosjektene er at det er lokale krefter som jobber for å bidra positivt i samfunnet. En viktig del av vår hverdag er å være tilstede i og gi tilbake til regionen.

- Engasjementet vårt knytter seg til mer enn bare fotballen og kampen om poeng. Det at klubben engasjerer seg i samfunnsprosjekter og er en regional dynamo for breddefotballen på Haugalandet er kanskje vel så viktig for oss.

— Hagland

UngJobb

UngJobb er et samarbeidsprosjekt mellom FK Haugesund, Haugesund kommune, NAV og Aktio for ungdom som står utenfor skole- og arbeidsmarkedet. Prosjektet gir ungdommene opplæring, arbeidspraksis og individuell veiledning. I hver prosjektperiode tas det inn 15 ungdommer som får opplæring om arbeidsmarkedet og hva som skal til for å komme i arbeid, samt gode verdier, holdninger, samspill, tilhørighet og motivasjon. Målsettingen for prosjektet er fast lønnet arbeid for alle ungdommene.

Haugesund Gatelag

Haugesund Gatelag er et samarbeidsprosjekt mellom FK Haugesund og Haugar for rusmiddelavhengige, som gir dem noe håndfast å gå til to ganger i uken. Dette er mennesker som har eller har hatt en tøff hverdag. Haugesund Gatelag gir dem stolthet, tilhørighet og humor som vi alle trenger i hverdagen. På trening får de mat, treningsklær, fotballsko, treningsfasiliteter, håndkle og en god dusj. De er stolte av å representere klubben og bærer drakten i hvitt og blått når de er på turneringer og reise.

 

PARTNERKONTAKTER

Annonse fra Eliteserien: