- En drøm for meg å bli partner

Hage og Naturstein blir samarbeidspartner.

Annonse:

Mange drar nok kjensel på Dariusz Szczepkowski fra tribunen på Haugesund Sparebank Arena. Samt fra bortekamper. 'Darek' er nemlig en ihuga FK Haugesund-supporter - og nå også ny samarbeidspartner til FK Haugesund.

Les mer om den nye FKH-partneren: Hage og Naturstein

Szczepkowski er nemlig daglig leder for Hage og Naturstein på Vea som har spesialisert seg på det å utbedre uteområder og nylig inngikk de en partneravtale med FK Haugesund som innebærer at virksomheten vil være lett synlig gjennom reklameskilt på storskjermen i nordenden av Haugesund Sparebank Arena fremover.

- Det var et ganske enkelt valg for meg. FK Haugesund er vår klubb og representerer regionen så det har alltid vært en drøm for meg å bli partner. Når muligheten bød seg så hoppet jeg på den.

Haugalandet og Sunnhordland som nedslagsfelt

Hage og Naturstein har base på Karmøy, nærmere bestemt på Vea, men har hele Haugalandet og Sunnhordland som sitt nedslagsfelt - i tillegg til enkelte oppdrag også andre steder i landet. De fem ansatte opplever hektiske dager.

- Jeg håper å benytte meg av mulighetene som partner så mye som mulig. Det er hektiske dager, men jeg ønsker å delta på de arrangementene jeg har tid til å være med på. Jeg var nylig på partnerfrokost og det var veldig hyggelig med en møteplass som både er sosial og informativ. Det er en fin plass å knytte nye kontakter, sier Szczepkowski

IMG_8597.jpg
I det aller helligste; utstyrsrommet.

- Jeg gir alltid 100%

Men fra hvor kommer det lidenskapelige forholdet til FK Haugesund og fotballen?

- Jeg har alltid vært glad i fotball og har bodd i Haugesund i ti år og dette er faktisk den byen hvor jeg har bodd lengst i løpet av livet så for meg var det et naturlig valg som fotballfan å støtte byens beste fotballklubb. Jeg gir alltid 100% når jeg bestemmer meg for noe så det å være en dedikert FK Haugesund-supporter kom naturlig.

En supporter må også utstå mange prøvelser. Sesongen 2023 har så langt vært tung for alle med hjerte i FK Haugesund, men Szczepkowski ser lys i enden av tunellen.

- Jeg må tilstå at det har vært tungt den siste perioden, men nå virker det som vi har klart å hente oss inn igjen og jeg tror vi er på rett vei før de siste kampene denne sesongen. Hvis vi klarer å gjenskape det vi har vist de siste kampene er jeg helt sikker på at vi tar mange nok poeng til å berge plassen i Eliteserien. Mot Strømsgodset tok vi en fortjent seier og nå skal vi bygge videre på den, avslutter Hage og Natursteins daglige leder.

Hage og Naturstein tilbyr løsninger for uteområder - det være seg å legge belegningsstein, tilrettelegge for belysning, plante trær eller oppsett av natursteinsmur m.m til både privatpersoner og til private og offentlige virksomheter.

Les mer om FK Haugesund-partner Hage og Naturstein.

Annonse fra Eliteserien: