Westcon Løfteteknikk forlenger ut 2024

Blir synlige på drakten til FK Haugesunds damelag.

Den sakkyndige Haugesunds-bedriften er landets ledende innen kran og løft og har hovedkontoret sitt på Hasseløy. Gjennom mange år har de samarbeidet tett med både maritime næringer og med byens beste fotballag. Det samarbeidet videreføres i ytterligere tre år etter at Westcon Løfteteknikk nylig signerte en ny avtale som strekker seg ut 2024.

Westcon Løfteteknikk: Totalleverandør av kran og løft

Som en del av avtalen blir Westcon Løfteteknikk fra og med kommende sesong også draktpartner til FK Haugesunds damelag. Nærmere bestemt med synlighet på overarmen når det nystartede damelaget fra og med 2022 skal i aksjon i seriespillet.

-  FKH og Westcon har fulgt hverandre i alle år. Vi ble begge etablert i 1993, og Westcon har fulgt FKH fra den spede starten. Når FKH nå lanserer damelag er det en naturlig utvikling for oss å være med på å støtte denne satsningen. Vi er veldig stolte over å kunne være med på denne reisen, og vi ser også viktigheten av at vi i næringslivet er med på å å støtte opp om denne viktige satsningen på damefotball, sier økonomileder hos Westcon Løfteteknikk, Gro Cecilie Hansen.

Deler målsettingene på vegne av damelaget

FK Haugesund legger ikke skjul på at de virkelig vil noe med damesatsingen. Det er ambisjoner Westcon Løfteteknikk deler på vegne av klubben.

 - FKH har store ambisjoner for damelaget, og vi heier helhjertet opp om dette. Nå må vi først og fremst la klubben få bygge opp et godt team med trenere, støtteapparat og ikke minst spillere, og så gleder vi oss til å følge dem på ferden videre. Vi håper og tror at dette er et lag som kommer til å hevde seg i norgestoppen om få år. Dette er den største satsningen til FKH siden guttelaget ble etabler for 28 år siden, og det er mange som har ventet lenge på et damelag. Dette er en satsning som ikke bare gir FKH en ny giv, men også alle fotballspillende jenter på Haugalandet.  Med et solid apparat som FKH i ryggen kan dette bidra til å sette søkelyset på damefotball, og inspirere og motivere jenter til å satse på fotball. 

Stabil støttespiller

Westcon Løfteteknikks engasjement i FK Haugesund strekker seg mange år tilbake i tid og virker ikke på noen måte å avta. Snarere tvert imot. Hvor kommer denne sterke lojaliteten fra?

 - FKH har i alle år vært en lokal aktør som går foran som et godt forbilde. I tillegg til det sportslige har klubben et samfunnsengasjement som strekker seg ut over fotballen, som for eksempel engasjementet i Ung jobb og Haugesund gatelag. FKH er også med på å støtte opp om breddefotballen på Haugalandet og fungerer som en motivator for små og store fotballspillere. FKH er en samlende fotballklubb og byens stolthet. I tillegg til dette er FKH også et viktig bindeledd for lokale aktører i næringslivet. Å være samarbeidspartner med FKH gir oss en arena der vi kan treffe nye og eksisterende samarbeidspartnere, som igjen kan føre til økt samarbeid. Dette kan bidra til å utvikle Haugalandet til en sterk region, både lokalt og nasjonalt, avslutter Gro Cecilie Hansen i forbindelse med besøket på Haugesund Sparebank Arena før helgen.

Westcon Løfteteknikk så dagens lys i 1993 og er følgelig jevngamle med FK Haugesund. 

Med årene har Haugesunds-virksomheten vokst seg store nok til at de i dag er Norges ledende totalleverandør av produkter og tjenester innen kran og løft, og tilbyr salg og utleie av kraner og løfteutstyr, ingeniørtjenester til sakkyndig kontroll og sertifisert sikkerhetsopplæring.

De har også avdelinger i Stavanger, Bergen, Odda og Florø.

Les mer om FKH-partner Westcon Løfteteknikk.

Annonse fra Eliteserien: