Fortsetter som Gullmåke

Stillasgruppen trives i høyden. Også på tabellen.

Stillasgruppen ble som FK Haugesund stiftet i 1993 og har siden den gang vokst til å ble en av de største totalleverandørene av stillas i Norge. Hovedsatsingsområdene er leveranser av stillas til bygg, industri og offshore samt til vedlikehold og modifikasjonsprosesser.

Stillasgruppen: - tar ditt prosjekt til nye høyder.

Gjennom flere år har Karmøy-bedriften med hovedsete i Vedavågen vært en sterk og robust samarbeidspartner til FK Haugesund og inngikk nylig en ny avtale som innebærer at man blir Gullmåke-partner også i 2019.

Profilering og relasjonsbygging

Daglig leder Brian Sjøen trekker frem to årsaker til at det allerede langvarige samarbeidet videreføres også kommende sesong. Profilering og relasjonsbygging. Og målet for sesongen er bruke samarbeidet og mulighetene som nettverket i FK Haugesund gir til ytterligere å profilere seg som totalleverandør av stillaser.

Sett i et større perspektiv er det også andre ting som er med og gjør sitt til at Stillasgruppen er med som en sentral støttespiller. 

- Ja, vi mener det er viktig for hele regionen at FKH er med i Eliteserien. Da stiller vi selvsagt opp og gjør toppfotballsatsingen mulig her i byen, sier Sjøen.

Losje Stillasgruppen
Stillasgruppen går sesongen i møte med orkesterplass på Haugesund Stadion.

FKH dominerer i lunsjen

Med en ny sesong liggende foran oss vil Gullmåke-partneren se et FK Haugesund som viser at man fortsatt er et godt etablert eliteserielag. Og på den måten bidrar til god stemning rundt lunsjbordet når kampene skal oppsummeres og evalueres.

For hos Stillasgruppen diskuteres FK Haugesund både ofte og flittig.

- Javisst. Interessen for fotball og FK Haugesund er stor i Stillasgruppen, og da blir det også noe som blir et hyppig samtaleemne hos oss.

Men en favorittspiller er det vanskelig å enes om. 

- He he.. Ja, vi er ihvertfall enige om at vi i Stillasgruppen er vår favorittstøttespiller og så får andre ta seg av favorittspillere og slikt, avslutter Brian Sjøen.

Stillasgruppen leverer produkter til både bedrifts- og privatmarkedet, og tilbyr både utleie og salg av stillaser. Karmøy-virksomheten har hele landet som nedslagsfelt og tilbyr også stillaskurs etter behov.

Les mer om Gullmåke-partner Stillasgruppen her.

Annonse fra Eliteserien: