"Sabbane" vant årets Haugesund Sparebank JUBEL

Fikk overrakt førstepremien på 60 000,- på sesongens siste hjemmekamp.

Mange har deltatt og konkurransen har vært knallhard, men når vinneren i årets store Haugesund Sparebank JUBEL-konkurranse skulle kåres søndag kveld var det ingen tvil. Den av deltakerne som hadde bidratt til den aller beste stemningen på kampdag i 2019 var Vedavåg Sportsklubb.

De røde og grønne fra Karmøy la for dagen en fantastisk innsats da de regjerte på tribunen i forbindelse med hjemmekampen mot Bodø/Glimt 12. mai i år og skapte det flere av spillerne siden refererte til som "tidenes beste stemning på stadion".

Tilskuerne på Haugesund Stadion visste da også å bifalle at "Sabbane" i pausen av sesongavslutningen mot Odd fikk tildelt førstepremien på 60 000,- kroner. Et solid tilskudd til klubbkassen.

Delte ut tre premier

På andreplass i årets Haugesund Sparebank JUBEL-konkurranse fant vi Sportsklubben Haugar som fikk overrakt en sjekk på 20 000,- av Lillian Medby, leder for digitale kanaler og kundeopplevelser i Haugesund Sparebank som det synlige bevis på at fagjuryen hadde kåret de til nest beste innslag.

På tredjeplass og den siste av de som søndag ble belønnet med premie for innsatsen kom Haugesund Ungdomskorps som stakk av med 10 000,-.

Haugesund Sparebank og FK Haugesund gratulerer både søndagens vinnere og alle andre bidragsytere gjennom sesongen med fantastisk innsats på kampdag i 2019.

Annonse fra Eliteserien: