KompisAmanda

Sabrura og Kompis nye partnere!

Restaurantene på Alti Amanda går inn i partnernettverket.

Annonse:

Fredag før påskeuken tok driftsansvarlig for Kompis og Sabrura på Amanda, Sissel Ranheim Sæther med lokale ledere, turen til Haugesund Sparebank Arena med et mål for øyet. De ville bli samarbeidspartner med FK Haugesund.

- Vi syns det å være med der det skjer i lokalsamfunnet er viktig og nyttig for begge parter. Da var FKHs partnernettverk perfekt for oss, forteller Ranheim Sæther.

- Kompis er en kulere og ujålete familierestaurant, som serverer grilla burger, italiensk pizza og milkshake - med et enkelt utvalg tilbehør og drikke. Med andre ord favorittmaten til kidsa.

IMG_5418.jpeg
Kompis Amanda

Som en del av samarbeidet vil ikke bare Kompis på Amanda være med. Også sushirestauranten Sabrura blir med.

- I Sabrura jobber en gjeng som elsker jobben sin og har det gøy på hver eneste dag. Målet vårt er å gjøre sushi til hverdagskost. Vi porsjonerer oss som en folkekjær, nasjonal merkevare. Vi skal gi sushi til folket og vi er Norges buffetekspert, fortsetter driftsansvarlige. 

IMG_4652.jpeg
Sabrura Amanda

Før samarbeidet ble formalisert, inviterte Kompis hele FK Haugesunds gatelag på deilig middag og sosialt samvær. På den måten fikk flere i Klubben møte de hyggelige ansatte og smake på den deilige maten.

- Etter møtet med Martin Fauskanger og Leif Birkeland i FKH, sitter vi igjen med et inntrykk av at beina er plantet godt på jorden og takhøyden er stor, akkurat som oss. Praten rundt bordet med forslag til hva av vi kunne gjøre for hverandre var god og med respekt. Vi gleder oss til samarbeidet og kunne få vise frem sushi som hverdagskost og vise frem de deilige burgerene/pizzaene til Kompis, avslutter Ranheim Sæther.

Neste gang du er på Amanda og har handlet - stikk innom Sabrura eller Kompis og få deg en matbit. Fortell gjerne at du kommer - nettopp fordi de nå er med i FKH-familien. Da blir de ekstra glad.

Annonse fra Eliteserien: