TNR Spedisjon er tilbake som partner

Blir Bronsemåke i 2019.

Etter noen sesongers fravær er TNR Spedisjon tilbake som FKH-partner i 2019. Selskapet har i dag tilhold på Husøy, men vil flytte og bygge ny terminal i Aksdal i starten av 2020.

TNR tilbyr et stort utvalg av tjenester - herunder transporttjenester som distribusjon av stykkgods, kranbiler og spesialtransport.

Avdeling også på Stord

Virksomheten, som også har en egen avdeling på Stord, er veldig fornøyde med å være tilbake blant FK Haugesunds mange gode samarbeidspartnere.

- Vi har alltid hatt sesongkort og fulgt godt med FKH, men nå er vi veldig glade for at vi fikk til en god samarbeidsavtale med FK Haugesund i 2019. Fotball engasjerer både oss og våre kunder og dermed blir dette en god arena for oss med tanke på å drive relasjonsbygging med lokalt næringsliv, sier daglig leder Svein Roger Minde i TNR Spedisjon.

TNR gruppen består i dag av 80 ansatte og 65 biler - og er stadig i vekst.

Kundeporteføljen har økt betydelig det siste året med DSV, Collicare, Ramberg, Norlines bil/båt, Elektroskandia, Onninen, Norsk Stål, Optimera, Geminor og Glava som de største samarbeidspartnerne. Totalt har TNR nå en omsetning på ca. 150 millioner kroner. 

På oversikten over samarbeidspartnere finner man også FK Haugesund ettersom TNR Spedisjon er tilbake i partner-faunaen som bronsemåke den kommende sesongen.

Josteins comeback

Minde ser frem til mange fine stadion opplevelser i fotballåret som ligger foran oss.

- Ja, vi ser absolutt frem til gode opplevelser på stadion i 2019 og synes det er spesielt bra at Jostein Grindhaug er tilbake samtidig som mange spennende spillere er hentet inn.

Den mest spennende nykomlingen er en lokal spiller.

- Det er selvsagt delte meninger i et foretak med flere ansatte, men vi kan vel si såpass at vi har forventninger til Martin Samuelsen. Fotball og FKH engasjerer og det er mange hos oss som følger med.

Ønskespilleren

Og dersom man sto fritt til å velge en hvilken som helst Eliteserie-spiller – hvem ville man helst sett i startoppstillingen til Jostein Grindhaug da?

- Pål Andre Helland hadde vært spennende å sett i FKH drakt, sier Minde før han avslutter på Grindhaug-vis.

- Peis på!!

Les mer om FK Haugesunds nye bronsemåke-partner TNR Spedisjon

Annonse fra Eliteserien: