IMG_0326 2

Utvik Autoservice øker samarbeidsavtalen

Sikrer seg eksponering på damelaget.

Annonse:

Tidligere denne uken var daglig leder Glenn Ørjan Johannesen og salgsleder Thomas Fjellving fra Utvik Autoservice på Haugesund Sparebank Arena for å signere ny partneravtale med FK Haugesund for 2024.

Utvik Autoservice: Autorisert MECA-bilverksted 

Utvik Autoservice går inn i sitt tredje år som samarbeidspartner og har økt omfanget på avtalen hvert eneste år. Så også kommende sesong hvor bilverkstedet blant annet blir synlige på treningstøyet til damelaget.

- For oss er det viktig å signalisere støtte til damesatsingen I FK Haugesund. Skal laget komme seg opp og frem er det nødvendig at man støtter opp om laget og vi ønsker å bli assosiert med FK Haugesunds damelag ved å være synlige på tøyet man bruker i treningshverdagen, sier daglig leder Glenn Ørjan Johannesen.

Dekker alle behov

Utvik Autoservice har tilhold på Avaldsnes og har siden oppstarten i 1961 levert tusenvis av bruktbiler over hele landet, og også vært en trygg leverandør av verkstedtjenester til lokalbefolkningen i regionen. Verkstedet er tilknyttet MECA-kjeden, og kan derfor håndtere de fleste utfordringer, og har også karosseriverksted og lakkverksted knyttet til virksomheten og dekker med det alle behov innenfor verkstedtjenester.

IMG_0331.JPG
Glenn Ørjan Johannesen og Thomas Fjellving i Utvik Autoservice besøkte Haugesund Sparebank Arena tidligere denne uken.

Planlegger familiedag med FKH

Salgsleder Thomas Fjellving utdyper engasjementet som Utvik Autoservice har for arbeidet som gjøres i FK Haugesund.

- Jeg var og så damelaget nå i høst og kjente da på at dette var noe vi ønsket å være med på. Nivået imponerte meg og hvis vi kan være med og legge til rette for ytterligere utvikling så ønsker vi å gjøre det. I tillegg ønsker vi også å arrangere en egen familiedag i samarbeid med FK Haugesund til neste år, sier Fjellving.

Komplett bilhus

Familiedagen blir en aktivitetsdag for både små og store, hvor man får anledning til å treffe både FK Haugesund-spillere og bli bedre kjent med det omfattende tilbudet som finnes på bilhuset på Avaldsnes. I tillegg til Autoservice finner man også Skude Bilpleie, Utvik Autosalg og Bulketeknikk under samme tak i Karmøyvegen 480.

- Jeg velger å si at vi har en one-drop-shop hvor man får alt på et sted. Det er selvsagt en fordel både for oss og for kundene våre, sier Glenn Ørjan Johannesen.

Høy aktivitet i partnernettverket

De to siste årene har Utvik Autoservice også utmerket seg som både kampdagspartner og med høy deltakelse på FK Haugesunds mange og varierte partnerarrangementer. Det er ikke tilfeldig ifølge duoen Johannesen og Fjellving.

- Vi er opptatt av å være til stede der vi treffer folk. Gjennom partnernettverket og – arrangementene til FK Haugesund, det være seg partnerfrokoster før hjemmekamper, torsdagsklubben eller B-2-B-arrangementer så gir det best verdi for pengene å bruke disse møteplassene aktivt og vi har de to siste årene sikret oss flere nye kunder gjennom å være til stede der det skjer i regi av FK Haugesund.

Les mer om Utvik Autoservice.

Annonse fra Eliteserien: