Wee

Wee.no fortsetter som draktpartner

Oransje på overarmen også i 2024.

Annonse:

Wee.no er en familieeid, landsdekkende nettbutikk som holder til på Frakkagjerd og som tilbyr et bredt utvalg av produkter innen landbruk, industri, bygg, hage, skogsutstyr, anlegg og vinterutstyr.

Wee.no: I nettbutikken finner du alt

I 2023 var Wee.no for første gang å se som draktpartner på FK Haugesunds draktsett. Også kommende sesong kommer firmalogoen til å skinne på venstre overarm.

- Vi velger å forlenge avtalen fordi vi ønsker å støtte lokal idrett. Vi har i mange år støttet barnefotball lokalt, noe vi fortsatt gjør – men det er absolutt noe ekstra stas med å kunne vise oss frem på drakten til FKH og nå ut til et større publikum. Vi har litt muskler, selv om vi ikke er så store som alle de andre draktpartnerne. Og vi viser oss godt igjen lokalt, det liker vi, sier verksmester Morten Wee i forbindelse med et besøk på Haugesund Sparebank Arena.

Selger også til privatmarkedet

Mange tenker nok på virksomheten til Morten og kollegaene på Frakkagjerd som noe som først og fremst berører bedrifter i behov av større maskiner og utstyr. Det kunne ikke vært lenger unna sannheten. Wee.no har like mye å tilby privatkunder på jakt etter ... ja, nesten alt egentlig.  

- For den litt handy mannen eller damen har vi masse utstyr som gjør hagearbeid og hobbygårdslivet litt enklere. Vi tilbyr alt fra motoriserte trillebårer til beitepussere beregnet for ATV. I tillegg har vi kunstgress og PVC gjerder, sier Morten Wee.

Wee 2.jpg
Verksmester Morten Wee og innholdsmarkedsfører Lene Tysse Stakland i wee.no er klare for nok en sesong som FK Haugesund-partner.

Rendyrket nettbutikk

Røttene til det stolte familieforetaket strekker seg helt tilbake til 1958 og tidligere drev man virksomhet innen flere ulike bransjer – fra transport og utleie til museum og kjøreskole. Nå er derimot virksomheten en rendyrket nettbutikk med hele landet som nedslagsfelt.

- Vi har hele landet som marked, men har fortsatt de samme, sterke lokale røttene som tidligere.

Wee.no har lenge vært med og sponset både topp- og breddeidrett på Haugalandet. Som samarbeidspartner til FK Haugesund åpner det seg også muligheter.

- Det er stas å kunne ta med hele firma på en av storkampene, så det er planen også i år. Også har vi de faste plassene som hyppig skal bli brukt. Vi ser også for oss å låne VAR BAR og Norengros-losjen til interne arrangement samt muligheter mtp å lage innhold til våre egne mediekanaler. Her har vi flere spennende ideer vi ønsker å sette ut i live. Vi ønsker også å benytte oss av mulighetene som ligger i det å være en del av det store partnernettverket, avslutter Wee.

- Stolte over å promotere logoen

Salgssjef Anders Velde i FK Haugesund er veldig fornøyd med at Wee.no blir å finne på drakten også i 2024.

- Alle målinger som gjøres viser at man får veldig mye eksponering igjen for investeringen med å være synlige på FK Haugesund-drakten. De fleste av oss haugalendinger har et forhold til Wee.no ettersom de er så lett synlige ute på Frakkagjerd - og vi er veldig stolte over å kunne promotere den oransje logoen til en sterk, lokal merkevare på overarmen på kampdag. Det er det samarbeid handler om – å spille hverandre gode, sier Anders Velde i forbindelse med inngåelsen av den nye avtalen. 

Les mer om samarbeidspartner wee.no.

Annonse fra Eliteserien: