De Bergenske

Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Villa Terminus, Hotel Zander K, Bergen Børs Hotel

Om De Bergenske

De Bergenske består av Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Villa Terminus, Hotel Zander K , Hotel Bergen Børs, Grand Konferanse- og Festlokale og Kalfaret Brygghus.
Vi har 655 hotellrom i Bergen sentrum og mer enn 30 konferanse- og selskapslokaler for alt fra 2 til 300 personer. Vi er de eneste uavhengige hotellene og har 100 års erfaring med hotelldrift i Bergen.
Augustin Hotel ligger sentralt i sentrum like ved Gågaten med kort vei til alle fasiliteter inkludert parkering.
Hotel Bergen Børs er et eksklusivt hotell med Bergens beste beliggenhet rett ved Fisketorget og Torgallmening, åpnet i 2017.
Hotel Zander K, Grand Hotel Terminus og Villa Terminus ligger vegg i vegg like ved Bystasjonen, kun en steinkast fra Kystbuss, Flybuss, Bybane og parkering i Bygarasjen. Ærverdige Grand Fest- og Konferanselokaler ble nyåpnet i 2018 etter å ha blitt modernisert for 40 millioner og er Bergens flotteste selskapslokaler med beliggenhet på Ole Bullsplass.
Vi kan dermed tilby alt FKH partnere trenger i Bergen innen overnatting, kurs/møter, selskap, julebord, showtur etc. Spesialpriser blir selvsagt gitt.

Hvorfor vi sponser Haugesund

Haugalandet har alltid vært et viktig satsingsområde for oss og vi har alltid hatt sterke bånd til Haugesund by.
I 100 har områdene langs kysten nord for Bergen til Sogn og sør for Bergen til Haugesund vært viktig for oss. Gjestene kom tidligere enten med nattbåt eller hurtigbåt til Bergen for ulike ærend. Nå kommer de for jobbreiser, kurs og møter, og hyggelige weekend turer enten privat eller med jobb.
Derfor har vi vært med FKH i overkant av 15 år og opplevd både bronsemedalje og 2. divisjonsspill.

Om De Bergenske

  • Partner siden: 2003

  • Partnernivå: Bronsemåkepartner

  • Bransje: Hotell og restaurant

  • Antall ansatte: 200

  • Besøkadresse: Zander Kaaesgt. 8

  • Webadresse: https://www.debergenske.no

  • Telefon: 55212555