Forlenger med ett år

Bruno Leite med kontraktsforlengelse.

Han har vært en av sommerens store formspillere, levert på høyt nivå i møte med europeisk motstand og nå forlenger Bruno Leite også kontrakten med FK Haugesund.

Fredag morgen signerte nemlig 24-åringen en kontraktsforlengelse på et år som innebærer at kontraktsforholdet til midtbanespilleren nå strekker seg frem til 31.07.2021. Den nåværende kontrakten gikk ut neste sommer.

Viktig forlengelse

For FK Haugesunds sportslige leder Eirik Opedal var det viktig å få kontraktsforlengelsen på plass.

- Bruno hadde en god førstesesong i Eliteserien og har kommet sterkt tilbake i år etter en fjorårssesong som ble mye ødelagt av skader. Kontraktsforlengelsen gir både oss og Bruno bedre tid til å finne ut av fremtiden sammen, og det var således en viktig signatur for oss å få på plass nå.

Oslo-gutt

Bruno Leite kom til FK Haugesund fra Skeid før 2017-sesongen og ble allerede i sin første sesong kåret til 'årets spiller' i klubben. Totalt står Leite med 78 offisielle kamper og fire scoringer for FK Haugesund i løpet av sine to og et halvt år i hvitt og blått. Han står også med én landskamp for Kapp Verde - høsten 2018. 

Tidligere har Bruno Leite også spilt barne- og ungdomsfotball for Union i Luxembourg samt for Hasle/Løren og Bjerkealliansen i Oslo. 

Annonse fra Eliteserien: