Hajradinović til NK Osijek

FK Haugesund selger midtbanespiller til kroatisk toppserieklubb.

Tirsdag denne uken satte Haris Hajradinović seg på flyet med kurs for Kroatia for å sluttføre en overgang til den kroatiske toppklubben NK Osijek. Etter ankomst ble siden de siste formalitetene ryddet av veien onsdag morgen hvilket innebærer at den 23 år gamle bosnieren med det forlater norsk fotball til fordel for videre spill i kroatisk toppserie.

Halvannet år i Norge

Hajradinović ble hentet til Haugesund før sesongen 2016, opprinnelig på lån fra belgiske KAA Gent, men signerte før inneværende sesong på permanent basis for FKH.

Han hadde før ankomsten til Norge spilt for henholdsvis FK Željezničar og FK Olimpic i hjemlandet Bosnia-Hercegovina, NK Inter Zaprešić i Kroatia, AS Trenčín i Slovakia og allerede nevnte KAA Gent i Belgia.

Haris
Haris Hajradinović forlater FK Haugesund.

Totalt fikk Haris Hajradinović 52 offisielle kamper i FKH-drakten fordelt på 41 opptredener i Eliteserien (seks mål), åtte i cupen (null mål) og tre i kvalifiseringen til Europa League (et mål).

Ny klubbadresse

NK Osijek ble foregående sesong nummer fire i den kroatiske toppdivisjonen og nådde denne sommeren play off-stadiet i Europa League-kvalifiseringen etter blant annet å ha slått ut nederlandske PSV Eindhoven i de innledende rundene.

Annonse fra Eliteserien: