- Ingen ting er avgjort

Jostein Grindhaug tar ikke lett på returkampen mot Cliftonville.

Torsdag spilles returoppgjøret mot Cliftonville FC i Europa League-kvalifiseringens første runde, og selv om FK Haugesund sikret seg et godt utgangspunkt med 1-0 seier i Belfast heller Jostein Grindhaug kaldt vann i blodet på de som tror avansementet til 2. kvalifiseringsrunde allerede er i boks.

FK Haugesund - Cliftonville: kjøp billetter her

FKH-treneren spår et nord-irsk lag som kommer til å gi alt, pluss litt til, når torsdagen kommer.

- Jeg har vært med så lenge at jeg aldri innkasserer noe på forskudd. Cliftonville kommer til å komme hit med masse vilje og entusiasme og kommer helt sikkert til å gjøre det vanskelig for oss. Vi må opp i ringen igjen og være 100% fokuserte på torsdag dersom vi skal ta oss videre.

tdc8840f
Joe Gormley og de øvrige Cliftonville-spillerne kommer til Haugesund med mål om å ta seg videre til 2. kvalifiseringsrunde. Foto: Brian Little/PressEye/INPHO / NTB scanpix

Vil bygge videre på Tromsø-seieren

Grindhaug så laget sitt innkassere en meget overbevisende 5-1 seier i det han på forhånd hadde omtalt som "årets viktigste kamp" mot Tromsø på søndag, men er klar på at det ikke nødvendigvis vil ha nevneverdig å si for torsdagens kamp.

- En slik kamp kan slå begge veier. Spillerne kan ta med seg masse selvtillit inn i neste kamp og bygge videre på den gode prestasjonen man akkurat har levert, men det finnes også nok av eksempler på at man etter en slik kamp slipper seg litt ned i kvalitet i påfølgende kamp. Det kan vi ikke tillate oss og vi i støtteapparatet har en jobb å gjøre med tanke på å få det absolutt beste ut av spillerne på ny. 

Avgjørelsen faller torsdag med avspark på Haugesund Stadion klokken 19.00.

 

Billetter

Den enkleste måten å kjøpe billetter til torsdagens kamp på er å gjøre det på nett. Det gjør du ved å klikke på banneret nedenunder.

Banner

Du kan også kjøpe billetter hos Macron Store og hos Shell i Karmsundsgaten.

Annonse fra Eliteserien: